1. Home>

Gemakkelijke salarisverwerking

6 factoren met invloed op payroll

Fact #1 Bijna een op de drie bedrijven in Nederland vindt dat wetgeving de payrollverwerking vermoeilijkt.
Fact #2 64% van werknemers in Nederland vinden dat digitalisering een positief effect heeft op hun werkomgeving.
Fact #3 2 van de 5 bedrijven in Nederland gelooft dat technologie en softwaresystemen de payrollverwerking gemakkelijker maken.
Fact #4 Bijna een op de vier grote bedrijven vindt dat personeelsbeheer de payrollverwerking bemoeilijkt
Fact #5 Iets minder dan de helft van de CEO’s in Nederland gelooft dat specifieke kennis en knowhow op het gebied van payroll de salarisverwerking vergemakkelijkt. 
Fact #6 Meer dan de helft van de CEO’s in Nederland gelooft dat partnerondersteuning de payrollverwerking  gemakkelijker maakt.

Laten we kennismaken
PPI Nederland

Wetgeving

Wetgeving op het gebied van salarisadministratie en HR evolueert voortdurend en is vaak verwarrend. Wijzigingen dienen ook nog eens onmiddellijk worden doorgevoerd. Voorkom hoge boetes, ontevreden werknemers en slapeloze nachten door je salarisadministratie in handen te geven van experts die wetswijzigingen voor jou monitoren.

  Beloning

  Een helder en flexibel beloningsbeleid is essentieel, zowel bij het behouden van medewerkers als het aantrekken van talent. Met flexibele arbeidsvoorwaarden krijgt de medewerker de vrijheid om zijn of haar arbeidsvoorwaardenpakket naar eigen invulling te vormen. Een payrollpartner berekent en levert betalingen en salaris op tijd, elke keer weer, wat de waardering voor jouw organisatie een boost geeft.

   Technologie

   HR-managers zijn van mening dat digitalisering een positief effect heeft op de totale kosten van de salarisverwerking. Payroll-technologie, inclusief automatisering en cloudgebaseerde oplossingen, heeft een positieve invloed op het hele proces. Een digitaliseringsslag op het gebied van payroll resulteert in een positieve gebruikerservaring en een salarisadministratie die meteen goed is.
    

    Love stories van onze klanten

    nl_nl Ice Watch Caroline Desait
    Bij SD Worx kreeg ik antwoorden die ik nergens anders vond. De payrollconsulenten hebben een verregaande sociaaljuridische expertise.
    Caroline Desait,
    HR-verantwoordelijke van Ice-Watch
    nl_nl Josefa Moreno Quick
    Ik heb drie essentiële partners, die ik met zorg uitkies: mijn bankier, mijn boekhouder en mijn HR-partner - SD Worx!
    Josefa Moreno,
    Manager van vijf Quick restaurants

    Personeel

    Meer dan een derde van de grote bedrijven is van mening dat de samenstelling van het personeelsbestand de loonverwerking bemoeilijkt. Een groeiend, divers personeelsbestand betekent meer om te beheren, waaronder meerdere soorten contracten en salarisstroken. De juiste salarisprovider neemt zowel salarisadministratie als de personeelsplanning voor zijn rekening zodat jij zelf de meer strategische projecten kan toe-eigenen.

     Capaciteit en kennis

     Specialistische kennis van wetgeving is essentieel voor een goed lopende payroll. Outsourcing biedt deskundige ondersteuning en verbetert de HR & Payroll kennis binnen het bedrijf. Een boost in zelfvertrouwen voor je medewerkers is het gevolg. 

      Ondersteuning

      Het uitbesteden van salarisadministratie is geen one-size-fits all packet. Een partner dient van meerwaarde te zijn, waar en wanneer je het nodig hebt.  Externe ondersteuning door een gespecialiseerde payrollpartner zorgt ervoor dat jij je kan focussen op je kernactiviteit.
      Heb je te maken met onverwachte omstandigheden? Geen zorgen, een payrollpartner biedt je de mogelijkheid om de dagelijkse gang van zaken door te laten gaan, zodat de uitbetaling van salaris nooit in het gedrang komt.

       Kunnen we je verder helpen?

       Als werkgever is het betalen van salaris aan personeel een cruciale basisfunctie. Het is de grootste kostenpost en vaak ook één van de grootste administratieve uitdagingen. Dubbel zoveel reden dus om het verloningsproces correct, efficiënt en juridisch waterdicht te organiseren. En dat is precies waar je voor bij SD Worx aan het juiste adres bent. We helpen je graag verder! Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Wens je liever direct een demo van onze oplossingen? Dat kan ook, vul dan 'ja' in op onderstaand formulier.