1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. HR & Organisatie>

Vereenvoudig je internationale HR-processen

Operationele efficiëntie, digitale transformatie en een positieve medewerkersbeleving zijn cruciaal voor de groei van je internationale onderneming. Met onze internationale core HR-platform pak je moeiteloos deze drie succesfactoren samen aan. SD Worx People is een modern, gebruiksvriendelijk en veilig HR-platform, én een solide basis voor alle andere HR-processen.

Neem contact met ons op
hr

Éen overzicht en één centrale plaats om alle HR- gegevens te beheren

growth
Hogere productiviteit

Een grensoverschrijdende HRM software, medewerkers- en manager selfservice en geharmoniseerde processen in alle landen verhogen de productiviteit van je HR

graph
Data-gedreven HR beslissingen

Standaard rapporteringen en gepersonaliseerde rapporten over sleutelindicatoren geven één geconsolideerd overzicht – in realtime

money
Kostenefficiënt

Bespaar op de implementatie dankzij de vooraf geconfigureerde internationale en nationale regelgeving en dankzij de standaard integratie met payroll.

org
Klaar voor de ‘gig economy’

Alle data van alle medewerkers en alle HR-processen worden centraal beheerd en zijn vrij te consulteren. Door iedereen. Vanaf elk toestel. In realtime.

talent
Uitzonderlijke medewerkersbeleving

Medewerkers, managers, payroll- en HR-professionals werken samen aan HR op een intuïtief, digitaal platform.

Ontwikkeld om de uitdagingen van de moderne werkplek aan te gaan

SD Worx People is een flexibele Core HR die alle data van je medewerkers en van je organisatie centraliseert. De software is modern, met een intuïtieve gebruikservaring, en vereenvoudigt het personeelsbeheer van alle medewerkers. Krachtige analytics vormen de basis voor je strategische beslissingen. Dankzij eenvoudige integratie met andere systemen en de ingebouwde conformiteit aan regelgeving zoals de AVG, kan jouw HR-team zich concentreren op wat echt belangrijk is.

  Vraag demo aan
  HR

  Éen aanspreekpunt voor je HR

  Vele aanbieders van HR-technologie zijn in essentie IT-bedrijven. Bij SD Worx hebben we daarentegen meer dan 75 jaar ervaring in payroll en HR. SD Worx People is daarom volledig geïntegreerd met onze oplossingen voor payroll en workforce management. Wens je ook een oplossing voor talent management? Dat is zo geregeld!

   Ontdek International People Solutions

   Een geharmoniseerde manier van werken

   Ga voor geharmoniseerde processen in alle landen en business units. Het werknemersdossier en de workflows worden aangepast aan de lokale reglementering en aan je specifieke manier van werken. Zo pas je de vooraf geconfigureerde workflows voor onboarding, transfer of einde contract gemakkelijk aan aan de werkwijze binnen jouw onderneming.

    HR en salaris

    Groeit mee met jouw bedrijf

    Al je medewerkers, ongeacht hun contracttype of het land van tewerkstelling, genieten van dezelfde geharmoniseerde workflows and gebruikservaring. Ook als het aantal medewerkers in een land beperkt is. SD Worx People is beschikbaar voor 16 landen en in 13 talen. Nieuwe landen kunnen snel en gemakkelijk geconfigureerd worden.

     infograph

     Één bron voor al je beslissingen

     SD Worx People fungeert als de enige bron voor data-input. Op die manier is ook de volledige en accurate rapportering gegarandeerd en heb je één database als basis voor alle inzichten en beslissingen. Ga voor een duidelijk -globaal of lokaal- overzicht van je headcount, organisatie, medewerkers en lonen. Volg je loonkost op per land, per kostcenter, of per business unit – in realtime.

      Vraag demo aan

      SD Worx People volgt de carrière van je medewerkers

      Ontdek hoe SD Worx People jouw HR ondersteunt gedurende de volledige carrière van je medewerkers.

       Lees meer