1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. HR & Organisatie>
 4. juridisch en fiscaal advies>

Alles over internationale tewerkstelling: gratis checklist

Wil je jouw werknemers internationaal laten werken, maar weet je niet goed waar je allemaal rekening mee moet houden? Onze arbeidsjuristen en fiscalisten hebben een handige checklist voor je gemaakt!

Bij het internationaal tewerkstellen van een werknemer komt meer kijken dat je denkt. Wist je bijvoorbeeld dat je medewerker een A1-verklaring nodig heeft, of dat je in sommige gevallen een 30%-regeling kunt aanvragen? Ook bestaat de mogelijkheid dat je als werkgever in meerdere landen tegelijkertijd loonbelasting dient te betalen.

Download gratis checklist
UK_Subdomain_Assistant

Download gratis checklist

  Wat kan je vinden in de gratis checklist?

  We behandelen verschillende situaties van internationale tewerkstelling, zoals split payroll, detachering, expats en verplaatsing. De checklist besteedt aandacht aan 4 belangrijke onderwerpen:

  • Arbeidsrecht: Welk recht is van toepassing op de arbeidsovereenkomst? Moet aan bepaalde formaliteiten worden voldaan in het werkland?
  • Sociale zekerheid: In welk land is de werknemer sociaal verzekerd en moeten premies worden betaald?
  • Fiscaliteit: In welk land moet belasting worden betaald?
  • Verblijfs- en werkvergunning: Is er een vergunning vereist om in het betreffende land te mogen werken?

  Heb je hulp nodig om in kaart te brengen wat er voor jouw tewerkstelling moet gebeuren? Of wil je praktische ondersteuning bij de verschillende stappen? Plan dan een digitaal kopje koffie in met een van onze arbeidsjuristen of fiscalisten.