1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. Prestatie & ontwikkeling>

Geef jouw medewerkers de regie over hun eigen ontwikkeling

SAP Talent Marketplace

HR staat voor flinke uitdagingen. De krapte op de arbeidsmarkt en medewerkers die meer dan ooit zoeken naar betekenis en voldoening in hun werk. Dit soort ontwikkelingen vraagt om een andere aanpak van HR-managers en CHRO’s. Een manier van leidinggeven waarbij je afstand neemt van de strikte scheiding tussen mens en medewerker. En meer toe beweegt naar het leren kennen – en inzetten – van de mens achter de medewerker.

groep mensen onderweg naar werk
vrouw met tablet groep mensen in achtergrond

  Jouw medewerkers willen vooruit kunnen, stappen zetten en zichzelf blijven uitdagen. Dat kan alleen als ze weten wat er allemaal mogelijk is binnen jouw organisatie. Met analyses en advies, helpen we jou bij het creëren van een dynamische plek voor groei. Met SAP Talent Marketplace biedt je je medewerkers een platform hun talenten en ambities kenbaar te maken en inzicht te krijgen in alle mogelijkheden binnen de organisatie.

  De experts van SD Worx helpen je om de uitdagingen voor HR aan te pakken. Naast onze kennis op het gebied van HR, integraties en data maken we graag gebruik van de SAP SuccessFactors Human Experience Management oplossingen, zoals SAP Talent Marketplace.

   Wat is SAP Talent Marketplace?

   SAP SuccessFactors Talent Marketplace is een platform waarmee je jouw medewerkers de regie over hun eigen ontwikkeling geeft. Het is een omgeving waarin medewerkers zich kunnen oriënteren op allerlei vormen van groei en uitdagingen. En waarin ze hun persoonlijke ambities en talenten kenbaar kunnen maken, zoals een voorliefde voor fotografie of programmeren.

   SAP Talent Marketplace stelt je bovendien in staat om projecten en opdrachten aan te maken en deze in wendbare teams aan te vliegen. Met teamleden uit je organisatie die elkaar aanvullen met hun unieke talenten, vaardigheden en competenties.

    Met SAP Talent Marketplace kun je:

    • De Whole Self van medewerkers aanspreken
    • Medewerkers slim gidsen naar groei
    • Eenvoudig dynamische teams opzetten

     De Whole Self van medewerkers aanspreken

     Om jouw medewerkers meer persoonlijke aandacht te kunnen bieden, moet je ze beter leren kennen. Achter hun functies en cv’s schuilt immers een rijke verzameling aan ambities, talenten, hobby’s en passies. SAP Talent Marketplace biedt medewerkers een plek om al die kanten van zichzelf vast te leggen en te etaleren. Daarmee omarmt het platform de hele ‘ik’ van jouw medewerkers. Bovendien stelt het jou in staat om persoonlijke vaardigheden en competenties van je medewerkers te benutten in je organisatie.

      Whole Self Model SAP

       Medewerkers slim gidsen naar groei

       SAP Talent Marketplace beveelt jouw medewerkers gepersonaliseerde mogelijkheden voor ontwikkeling aan, zoals opleidingen, interne vacatures, mentorschappen en coachingtrajecten. Dat gebeurt op basis van hun eigen interesses, ambities en voorkeuren. Dankzij de slimme technologie achter SAP Talent Marketplace sluiten de aanbevelingen in de loop der tijd steeds beter aan op de behoeften van de gebruiker. Op deze manier breng je de mogelijkheden voor ontwikkeling letterlijk binnen handbereik.

        Eenvoudig dynamische teams opzetten

        Het komt steeds vaker voor dat organisaties tijdelijke projectteams op moeten tuigen om plotse ontwikkelingen in de markt het hoofd te bieden. Door medewerkers uit verschillende disciplines in de organisaties samen te brengen op basis van vaardigheden en kwaliteiten die bekend zijn dankzij SAP Talent Marketplace kun je in rap tempo een effectief team samenstellen.

        Dankzij deze Dynamic Teams-functionaliteit kun je mensen met de juiste kwalificaties zoeken binnen je organisatie en bij elkaar brengen. Andersom kan ook: je post een nieuw project waar medewerkers op kunnen inschrijven. Ook de vastlegging van deelname aan een dynamisch team en het rapporteren van prestaties voor leidinggevenden, HR en de individuele medewerker vindt op dit platform plaats.

         De slimme opstap naar groei

         Met SAP SuccessFactors Talent Marketplace creëer je een dynamische plek van waaruit jouw medewerkers kunnen groeien. En waarmee je de kans vergroot dat ze zich voor lange tijd aan je organisatie willen verbinden. Wil je meer weten over de mogelijkheden van SAP Talent Marketplace? Dan ben je bij SD Worx aan het juiste adres. Onze experts combineren kennis van jouw business en jouw processen met een diepgaand begrip van de functionaliteiten en mogelijkheden die SAP Talent Marketplace te bieden heeft.

          Meer weten over SAP Talent Marketplace?

          Lees er alles over in onze 5-pager download.