1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. salaris & beloning>
 4. Flexibel en transparant beloningsbeleid>

Effectieve reward communicatie met de Total Reward Statement

Het succes van een rewardstrategie is afhankelijk van de communicatie richting medewerkers. Pas wanneer een medewerker weet waar hij/zij recht op heeft en waarom, hebben arbeidsvoorwaarden een stimulerend effect. In een tijd waarin het aantrekken en behouden van medewerkers een uitdaging vormt, is het essentieel om effectief te communiceren over het arbeidsvoorwaardenpakket. Zijn jouw medewerkers op de hoogte van alle regelingen die je aanbiedt?

Ontdek de mogelijkheden
Subdomain_Strat-WFM

Voordelen werknemer

 • Totaalpakket in één blik zichtbaar
 • Arbeidsvoorwaarden helder uitgelegd
 • Direct op de hoogte van veranderingen

  Voordelen werkgever

  • Waardering van werknemers
  • Tijdwinst voor HR en minder fouten
  • Portaal volledig in persoonlijke branding

   Hoe we helpen

   We helpen je bij het opzetten van een online reward portal waarmee je transparant en duidelijk je medewerkers op de hoogte kunt brengen van huidige, maar ook nieuwe arbeidsvoorwaarden. Deze kun je naar je medewerkers communiceren via nieuwsberichten. De nieuwsberichten worden op de homepagina getoond aan alle medewerkers, of een gefilterde groep. Zo heb jij in de hand met wie je wilt communiceren en welke boodschap je overbrengt. 

   Met het Total Reward Statement (TRS) bied je medewerkers een persoonlijk en compleet overzicht van hun arbeidsvoorwaardenpakket. Hierin communiceer je niet alleen wat er, maar ook waarom iets, in het pakket zit. Het TRS kan zowel financiële als niet-financiële arbeidsvoorwaarden bevatten, zoals verlof of een kerstborrel. Zo bied je jouw medewerkers volledige transparantie en laat je hen waarderen wat ze hebben.

    Employee Benefit Statement

     Alle arbeidsvoorwaarden in één overzicht

     Met het totaaloverzicht kun je medewerkers, op persoonlijk niveau, inzicht geven in alle arbeidsvoorwaarden waar ze van genieten. Uiteraard inclusief extra informatie én de mogelijkheid voor de medewerker om de arbeidsvoorwaarden te beoordelen. Zo kun je data gedreven werken aan een sterk en werkend arbeidsvoorwaardenpakket. 

      Veel gestelde vragen (FAQ)

      Een Total Reward Statement, of TRS, is een gepersonaliseerd en compleet overzicht van de totale waarden van je arbeidsvoorwaardenpakket. Het TRS communiceert niet alleen wat er in het pakket zit, maar ook waarom. Ook niet-financiële arbeidsvoorwaarden kunnen worden opgenomen. Wel zo transparant! 

      Met berichten in het portaal kun je medewerkers op de hoogte brengen van hun persoonlijke arbeidsvoorwaarden. Het is mogelijk om berichten te versturen naar alle medewerkers, of een gefilterde groep. Zo heb je zelf in de hand wie wat te zien krijgt! 

      Het is geen probleem dat je data uit verschillende bronnen komt! Door ons open ecosysteem kunnen we connecties maken met meerdere databronnen. Het is wel zaak dat de data in een juist en consistent format aangeleverd wordt. Benieuwd wat er mogelijk is? Kom in contact. 

      Deze oplossingen integreert naadloos met SD Worx | Cobra. Dit wil zeggen dat jouw gegevens altijd en overal up-to-date zijn doordat er één enkele bron is waar de gegevens worden verzameld, berekend en onderhouden. Dit vereenvoudigt niet alleen je IT-infrastructuur dankzij de koppeling die technisch standaard beschikbaar is maar vermindert ook de tijddruk op jouw payroll- en HR-administratie door automatische verwerking van mutaties.

      Bij SD Worx begrijpen we dat een uniforme stijl bijdraagt aan jouw employer branding. Het is dus mogelijk om het portaal voor je inrichten naar je eigen huisstijl! 

      Neem contact op met een van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken en een op maat gemaakt plan te ontvangen.

      Deze organisaties vertrouwen al op SD Worx

      UCC Coffee logo
      total-energies-clientlogo-wfm-italy

      Kom met ons in contact

      We laten je graag zien hoe onze HR- en salarisoplossingen jouw organisatie kunnen helpen.