1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. Salaris & beloning >
 4. Flexibel en transparant verloningsbeleid>

Effectieve reward communicatie met de Employee Benefit Statement

Subdomain_Strat-WFM

Het succes van een rewardstrategie is afhankelijk van de communicatie richting medewerkers. Pas wanneer een medewerker weet waar hij/zij recht op heeft en waarom, hebben arbeidsvoorwaarden een stimulerend effect. In een tijd waarin het aantrekken en behouden van medewerkers een uitdaging vormt, is het essentieel om effectief te communiceren over het arbeidsvoorwaardenpakket. Zijn jouw medewerkers op de hoogte van alle regelingen die je aanbiedt?

Download het e-book
Subdomain_Strat-WFM
EBS_NL_960x555

Hoe we helpen

We helpen je bij het opzetten van een online reward 
portal waarmee je transparant en duidelijk je medewerkers op de hoogte kunt brengen van huidige, maar ook nieuwe arbeidsvoorwaarden. Via nieuwsberichten in het portal kun je medewerkers bereiken. De nieuwsberichten worden op de homepagina getoond aan alle medewerkers, of een gefilterde groep. Zo heb jij in de hand met wie je wilt communiceren en welke boodschap je overbrengt.  

Met een Employee Benefit Statement (EBS) biedt je medewerkers een persoonlijk en compleet overzicht van hun arbeidsvoorwaardenpakket. Hierin communiceer je niet alleen wat er, maar ook waarom iets, in het pakket zit. Het EBS kan zowel financiële als niet-financiële arbeidsvoorwaarden bevatten, zoals verlof of een kerstborrel. Zo bied je jouw medewerkers volledige transparantie en laat je hen waarderen wat ze hebben.

  Alle arbeidsvoorwaarden in één overzicht

  Met het totaaloverzicht kun je medewerkers, op persoonlijk niveau, inzicht geven in alle arbeidsvoorwaarden waar ze van genieten. Uiteraard inclusief extra informatie én de mogelijkheid voor de medewerker om de arbeidsvoorwaarden te beoordelen. Zo kun je data gedreven werken aan een sterk en werkend arbeidsvoorwaardenpakket. 

   Voordelen voor je organisatie

   Personal Info
   Informeer medewerkers over persoonlijke arbeidsvoorwaarden

   Software voor personeelszaken
   Portaal volledig in eigen branding

   Rayroll icon
   Totaaloverzicht van alle regelingen en arbeidsvoorwaarden

   icon
   Minder werk voor HR

   Kom met ons in contact

   We laten je graag zien hoe onze HR- en salarisoplossingen jouw organisatie kunnen helpen.