1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. salaris & beloning>
 4. Flexibel en transparant beloningsbeleid>

Effectieve reward communicatie met de Employee Benefit Statement

Het succes van een rewardstrategie is afhankelijk van de communicatie richting medewerkers. Pas wanneer een medewerker weet waar hij/zij recht op heeft en waarom, hebben arbeidsvoorwaarden een stimulerend effect. In een tijd waarin het aantrekken en behouden van medewerkers een uitdaging vormt, is het essentieel om effectief te communiceren over het arbeidsvoorwaardenpakket. Zijn jouw medewerkers op de hoogte van alle regelingen die je aanbiedt?

Download het online magazine
Subdomain_Strat-WFM
EBS_NL_960x555

Hoe we helpen

We helpen je bij het opzetten van een online reward 
portal waarmee je transparant en duidelijk je medewerkers op de hoogte kunt brengen van huidige, maar ook nieuwe arbeidsvoorwaarden. Via nieuwsberichten in het portal kun je medewerkers bereiken. De nieuwsberichten worden op de homepagina getoond aan alle medewerkers, of een gefilterde groep. Zo heb jij in de hand met wie je wilt communiceren en welke boodschap je overbrengt.  

Met een Employee Benefit Statement (EBS) biedt je medewerkers een persoonlijk en compleet overzicht van hun arbeidsvoorwaardenpakket. Hierin communiceer je niet alleen wat er, maar ook waarom iets, in het pakket zit. Het EBS kan zowel financiële als niet-financiële arbeidsvoorwaarden bevatten, zoals verlof of een kerstborrel. Zo bied je jouw medewerkers volledige transparantie en laat je hen waarderen wat ze hebben.

  Alle arbeidsvoorwaarden in één overzicht

  Met het totaaloverzicht kun je medewerkers, op persoonlijk niveau, inzicht geven in alle arbeidsvoorwaarden waar ze van genieten. Uiteraard inclusief extra informatie én de mogelijkheid voor de medewerker om de arbeidsvoorwaarden te beoordelen. Zo kun je data gedreven werken aan een sterk en werkend arbeidsvoorwaardenpakket. 

    Voordelen voor je organisatie

    Personal Info
    Informeer medewerkers over persoonlijke arbeidsvoorwaarden

    Software voor personeelszaken
    Portaal volledig in eigen branding

    Rayroll icon
    Totaaloverzicht van alle regelingen en arbeidsvoorwaarden

    icon
    Minder werk voor HR

    Kom met ons in contact

    We laten je graag zien hoe onze HR- en salarisoplossingen jouw organisatie kunnen helpen.