1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. salaris & beloning>
 4. Grip op loonkosten>

Begroot en budgetteer loonkosten met Scenarioplanning

Het bijhouden van loonkosten is zowel tijds- als arbeidsintensief. Kosten worden vaak los van elkaar in een Excel-sheet manueel bijgehouden, wat de kans op menselijke fouten vergroot. In een wereld waar veranderingen continu plaatsvinden, blijft het de uitdaging om overzicht te behouden. Daarom is het belangrijk om inzicht te hebben in je actuele loonkosten én de effecten te berekenen van huidige en toekomstige ontwikkelingen op die kosten.

Hoe wij je helpen
NL-solution-page-image

Hoe we helpen

Performance up
Begroten en budgetteren van werkgeverslasten

We helpen je om grip op loonkosten te krijgen en inzichten te genereren tot op individueel niveau. Met overzichtelijke dashboards maken we de data inzichtelijk zodat jij en andere stakeholders altijd de meest relevante informatie bij de hand hebben.

color
Harmonisatie van arbeidsvoorwaarden

We bieden begeleiding tijdens harmonisatie van arbeidsvoorwaarden om te garanderen dat het proces daadwerkelijk soepel verloopt. Met onze ervaring in deze transities en onze data-gedreven werkwijze bieden we inzicht in de effecten van verandering in arbeidsvoorwaarden.

icon application
CAO- onderhandelingen doorrekenen

We bieden inzicht in de effecten van wijzigingen aan de CAO op de korte en lange termijn, voor zowel de hele organisatie als op werknemersniveau. Dit stelt werkgevers in staat om onderbouwde keuzes te maken in de onderhandelingen en werknemers te informeren over de wijzigingen in hun persoonlijke situatie.

Perfect match talent challenge 5
Strategisch inzicht personeelsbestand

We creëren inzicht in de huidige verdeling en de toekomstige ontwikkelingen van je personeelsbestand. We gaan met je in gesprek en op basis van je input richten we onze software in. Je hebt dan de mogelijkheid om specifieke scenario’s in kaart te brengen. Zo zorg je ervoor dat er duidelijke groei- en krimpdoelen komen te staan die ook gemeten en gemonitord kunnen worden.

  Efficiënt loonkostenbeheer: Inzichten en oplossingen

  Ontdek hoe je met slimme oplossingen en inzichten grip kunt krijgen op je loonkosten en je bedrijf kan laten groeien in een steeds veranderende omgeving.  Bekijk onze video voor waardevolle tips en strategieën om je loonkostenbeheer te verbeteren.

   Ontdek hoe je moeiteloos controle houdt over je loonkosten

   Het beheren van loonkosten kan tijdrovend en foutgevoelig zijn, vooral bij handmatige invoer in Excel. Om overzicht te behouden en toekomstige veranderingen te kunnen anticiperen, is inzicht in de huidige en toekomstige loonkosten essentieel. Onze gratis whitepaper helpt je hierbij, door stap voor stap uit te leggen hoe je loonkosten kunt beheersen en veranderingen kunt voorspellen.
    

   Het document behandelt onder andere:

   • Begroten en budgetteren van werkgeverslasten
   • Harmonisatie van arbeidsvoorwaarden
   • CAO-onderhandelingen doorrekenen
   • Strategisch inzicht personeelsplanning
     

   Vraag een demo aan om te zien hoe onze software je kan ondersteunen.

    Download de gratis whitepaper

     Je hoeft ons niet te geloven, vraag het onze klanten

     Scenarioplanning biedt ons een betrouwbare en snelwerkende tool voor helder inzicht in de effecten van veranderingen.
     Martin de Jong,
     corporate controller, TNO
     Lees verder
     Dankzij Scenarioplanning zijn we voorbereid op veranderingen, wat onze begrotingen en budgetten nauwkeurig houdt.
     Ed Harms,
     Businesscontroller, UMC Utrecht
     Lees verder

     Veelgestelde vragen (FAQ)

     Neem contact op met SD Worx om een afspraak te maken. Onze experts zullen je begeleiden bij het in kaart brengen, optimaliseren en budgetteren van je totale personeelskosten.

     Nee, SD Worx Scenarioplanning is geschikt voor bedrijven van alle groottes. Of je nu een klein bedrijf bent of een grote onderneming, het is belangrijk om inzicht te hebben in je (toekomstige) personeelskosten.

     Dat is geen probleem! SD Worx Scenarioplanning kan naadloos worden geïntegreerd met andere SD Worx-oplossingen.

     Kom met ons in contact

     We laten je graag zien hoe onze HR- en salarisoplossingen jouw organisatie kunnen helpen.