1. Home>
 2. Onze expertise >

Onze consultants staan je bij met kennis, ervaring en praktisch advies

consulting

Uniek bij SD Worx is dat we een eigen ervaren team van HR- en salarisconsultants hebben én eigen arbeidsjuristen en fiscalisten. Zij staan organisaties bij met grote en kleinere personeelsuitdagingen, delen hun kennis en staan voor je klaar als je praktisch advies nodig hebt.

Maak kennis met onze consultants
consulting

Softwareconsultancy

Onze HR- en salarissoftware kan afgestemd worden op de situatie van jouw organisatie. Zo kun je een hoop HR-werkzaamheden digitaliseren, regelingen juist inrichten, terugkerende taken via automatische workflows laten lopen en kant-en-klare rapporten oproepen. Handige dashboards zorgen voor een overzicht in één oogopslag. Dit hoef je natuurlijk niet allemaal zelf in te richten. Onze consultants helpen je met onderhoud, updates én optimalisatie.

  Meer over software consultancy

  Eigen team van specialisten op het gebied van rapportages, dashboards, data & koppelingen

  Ben je op zoek naar maatwerkrapportages, specifieke dasbhoards, of wil je jouw HR-en salarissoftware koppelen met andere toepassingen of datastromen? Ons team van specialisten staat tot je beschikking om dit voor je in te richten.

   Advies over HR- of salarisvraagstukken

   De ervaren HR- en salarisconsultants van SD Worx helpen je kosten te besparen, het beste uit je personeelsbestand te halen en om te groeien als aantrekkelijk werkgever. We denken actief met je mee over waar je fiscale voordelen kunt behalen, bijvoorbeeld in de WKR-regeling. We zoomen in waar het in je personeelsbeleid beter kan, of helpen je met het opzetten van bijvoorbeeld een functiehuis, verzuimpreventie, ontslagbeleid of competentie- en performancemanagement. In welke fase jouw organisatie zich ook bevindt, de consultants van SD Worx ondersteunen en begeleiden je met de juiste expertise.

    Neem contact met ons op voor advies

    Detachering

    Onze HR- en salarisprofessionals zijn ook in te huren, bijvoorbeeld om tijdelijke uitval in je organisatie op te vangen, om je bij te staan in een drukke periode of voor meer structurele ondersteuning. Onze professionals zijn zowel onsite (op jouw locatie) als offsite (vanuit onze locatie) in te huren.

     Ik wil een HR- of salarisprofessional inhuren
     Salaris & beloning | SD Worx

     De arbeidsjuristen van SD Worx

     Het is niet nodig om een dure advocaat of andere externe partij in te huren op het moment dat je arbeidsjuridisch of fiscaal advies nodig hebt. Uniek is dat we ons eigen team van arbeidsjuristen en fiscalisten in huis hebben. Zij helpen je graag met al je personeelsvraagstukken. En weten bovendien de vertaalslag te maken van abstracte wet- en regelgeving naar heldere uitleg en praktische toepassing.

      Meer over onze arbeidsjuristen

      Hoe kunnen wij je helpen?

      Heb je tijdelijk een lagere bezetting of te maken met een extra drukke periode? Of heb je een specifieke HR- of salarisvraag voor onze consultants? Stel hem via onderstaand formulier. Wij gaan dan met je uitdaging aan de slag en komen er bij je op terug met een voorstel.