Payroll

Payroll dienstverlening

Verschillende servicelevels voor het uitbesteden van je salarisverwerking.

Een tijdige en correcte salarisverwerking, wil je elke maand weer goed geregeld hebben. En dat kan! Met de tools die SD Worx biedt, om dit zelf goed uit te voeren. Maar ook voor uitbesteding van de salarisverwerking zit je bij ons goed. Met onze flexibele service levels voor salarisdienstverlening en innovatieve Cobra HRM & Salaris software verloopt de salarisadministratie voor jouw organisatie altijd vlekkeloos en op tijd. 

Neem contact op

inhuis of uitbesteden

Inhuis uitvoeren of volledig uitbesteden

Alles kan!

Het is net waar jij als organisatie het beste mee geholpen bent. Wij bieden verschillende service levels in onze dienstverlening, wat betekent dat je precies kunt afnemen waar je behoefte aan hebt. Zo kies je er misschien voor om het gehele payroll proces zelf te beheren, maar zoek je ondersteunende software. Of wil je in ieder geval zelf de controle houden op de correcte aanlevering van mutaties. SD Worx kan een deel van de taken van je overnemen. Of zelfs het gehele salarisproces voor je uitvoeren. Dan stuur je enkel de gegevens van je werknemers door en regelen wij de rest! Je bent zo altijd verzekerd van een correcte en tijdige salarisbetaling. En een juiste verantwoording van je financiële administratie is gewaarborgd.

Speciale wensen

Speciale wensen?

Kent jouw organisatie speciale aspecten, waar we rekening mee moeten houden? Bijvoorbeeld doordat er medewerkers over de grens werken. Of omdat jullie branche speciale vereisten heeft? Geen probleem! Onze dienstverlening en salarissoftware ondersteunen branche specifieke regelingen en processen. We koppelen je aan ervaren consultants met ervaring in jouw branche. Zodat jij profiteert van specifieke branchekennis. Met meer dan 50 jaar ervaring, en ook internationale ervaring in Europa, VS en Canada, is elke specifieke wens bespreekbaar. 

Tijdelijke ondersteuning

Tijdelijke ondersteuning voor je salarisadministratie

Voer je de salarisbetalingen doorgaans zelf uit, maar heb je tijdelijk ondersteuning nodig? Extra mankracht voor het verwerking van een piek, extra kennis voor een specifiek vraagstuk of tijdelijke vervanging omdat een salarisadministrateur is uitgevallen? Wij helpen graag! SD Worx heeft ervaren salarisadministratie professionals klaar staan om in te vallen of je bij te staan. Snel en zelfstandig gaan zij aan de slag en jouw salarisadministratie loopt dus gewoon door. 

Meer weten?

Wil je meer informatie? Over onze Cobra Salaris software of de mogelijkheden om je salarisadministratie (deels) uit handen te geven? Of snel ondersteuning nodig, zodat een correcte en tijdige verwerkingen van de salarissen niet in het gedrang komt? Bel ons! We bespreken graag je situatie en helpen je aan de beste oplossing! 

Neem contact op

Koninklijke Rotra: hoe hr-digitalisering het werk een stukje gemakkelijker maakt

 

De hr-wereld is continu in beweging. Door de steeds snellere ontwikkelingen op het vlak van digitalisering wordt het voor bedrijven eenvoudiger om producten en diensten te integreren op één platform.

Dat maakt verschillende hr-zaken voor zowel medewerkers als managers laagdrempelig en inzichtelijk. Jan-Herman Hanskamp, hr-directeur bij Rotra, vertelt hoe zij deze strategie invulling geven. 

Lees meer
Onze mensen zijn niet altijd gebonden aan vaste werkplekken. Daardoor moeten we nóg harder ons best doen om ze te betrekken en te informeren. Een digitaal platform zoals Cobra helpt ons hierbij. Jan-Herman Hanskamp hr-directeur Rotra