1. Home>
  2. Evenementen & webinars>

Webinar: een nieuwe kijk op performance management

Van meten naar groeien

In dit webinar verkennen we hoe organisaties performance management kunnen inzetten om hun medewerkers te laten groeien. We behandelen de essentiële principes van continu performance management en bieden goed gedefinieerde, praktische stappen die je kan implementeren om jouw team niet alleen te beoordelen, maar vooral te ontwikkelen en te ondersteunen. 

Schijf je in
Vrouw met zwart haar en SD worx spark

Datum:

Tijdstip:

Locatie:

Webinar

Kristof Stevens
Kristof Stevens
Chief Growth Officer
Jan Laurijssen
Jan Laurijssen
HR Evangelist

Programma van het webinar

De sessie wordt verzorgd door de experts op het gebied van talentmanagement, waar performance management een onderdeel van is. Zij adviseren dagelijks werkgevers over allerlei vraagstukken rond werkgeverschap. De sessie is praktisch van insteek en er is uiteraard ruimte voor vragen.

Voor wie is deze sessie?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor HR-managers en HR-medewerkers van grotere organisaties en MKB organisaties.

Programma gratis webinar

Tijdens dit webinar wordt het thema performance management toegelicht. Welke praktische stappen zijn er om te volgen? Hoe kan je dit het beste implementeren? En hoe ondersteun je jouw medewerkers in hun ontwikkeling. Het komt allemaal voorbij in dit webinar. 

Past dit tijdstip niet om dit webinar live te volgen? Schrijf je dan gerust in. We versturen na het webinar de opname en slides.

    Ik schrijf me in

    Schrijf je hieronder in voor het gratis webinar op woensdag 26 juni.