1. Home>
  2. Evenementen & webinars>

Prinsjesdag 2024: webinar

Gratis webinar: updates én praktische tips

Op dinsdag 17 september worden tijdens Prinsjesdag de Miljoenennota, De Rijksbegroting en het Belastingplan 2025 gepresenteerd. De belangrijkste ontwikkelingen voor HR- en salarisprofessionals worden tijdens dit webinar besproken. Onze experts lichten de wetgeving toe en vertalen dit naar heldere uitleg en praktische toepassing.

Schrijf je in
Man met kroon en zonnebril

Datum:

Tijdstip:

Locatie:

Livestream

Programma van het webinar

Tijdens Prinsjesdag worden de Miljoenennota, De Rijksbegroting en het Belastingplan 2025 gepresenteerd. De belangrijkste ontwikkelingen voor HR- en salarisprofessionals worden tijdens dit gratis webinar op dinsdag 24 september besproken. Onze experts lichten de wetgeving toe en vertalen dit naar heldere uitleg en praktische toepassing. In een uur praten de arbeidsjuristen en fiscalisten van SD Worx je weer helemaal bij over de arbeidsjuridische en fiscale ontwikkelingen. 

Kun je niet aanwezig zijn tijdens het live webinar? Meld je aan en krijg later de opname toegestuurd.

De sessie wordt verzorgd door juristen en fiscalisten van het Tax & Legal team van SD Worx Nederland. Zij adviseren dagelijks werkgevers over allerlei vraagstukken rond werkgeverschap. De sessie is praktisch van insteek en er is uiteraard ruimte voor vragen. Tijdens het webinar kan je vragen stellen in via de chat.

    Ik schrijf me in

    Schrijf je hieronder in voor het webinar op 24 september.