1. Home>
 2. Onze expertise >

Laat je HR- en salariszaken over aan onze specialisten

HR en salaris

SD Worx heeft eigen serviceteams in huis bestaande uit HR- en salarisspecialisten die jou veel werk uit handen nemen. Tijdelijk, structureel en in samenwerkingsvormen op maat. Zo weet jij zeker dat complexe werkzaamheden zoals loonberekeningen efficiënt, correct en consistent plaatsvinden.

Neem contact met ons op
HR en salaris
Checkbox
Waarborg snelheid, consistentie en kwaliteit

Organiseer je HR- en salarisprocessen efficiënt.

org
Kies de vorm die het beste bij jou past

Onze dienstverlening is perfect af te stemmen op jouw bedrijfsgrootte en -situatie.

Kosten
Bespaar kosten en zorgen

Door specialistisch en tijdrovend werk uit te besteden, hoef je geen eigen specialisten op te leiden en in te zetten.

Besteed je werkzaamheden uit aan de specialisten van SD Worx

Als je zeker wil weten dat je loonberekeningen tijdig en foutloos worden uitgevoerd, besteed de verwerking ervan dan uit aan onze ervaren specialisten.

Als je gebruikmaakt van de software van SD Worx, sta je er nooit alleen voor. We richten de toepassingen op maat voor je in en trainen je uitvoering in het gebruik. Je kunt bovendien HR- of verloningswerkzaamheden uitbesteden aan één van onze serviceteams. En ook als je hulp of advies zoekt bij arbeidsjuridische of fiscale vraagstukken, staan we voor je klaar.

Het voorbereiden, berekenen en verwerken van loonuitbetalingen complex, arbeidsintensief en tijdrovend. Het moet bovendien continu aan allerlei fiscale en arbeidsjuridische eisen voldoen. Hoe uitgebreider je HR-regelingen en je personeelsbestand, hoe meer er ook bij het payrollproces komt kijken.

Via onze HR- en salarissoftware werken we met je samen om jouw loonbetalingsproces perfect passend te laten verlopen. Afhankelijk van jouw situatie en bedrijfsgrootte kies je de salarisdienstverlening die bij je past en word je door één van onze eigen serviceteams bediend.

  Ontdek wat de mogelijkheden er zijn

  Hoe kunnen we jou helpen?

  Huur een HR- of salarisprofessional van SD Worx in

  Onze HR- en salarisprofessionals zijn ook in te huren, bijvoorbeeld om tijdelijke uitval in je organisatie op te vangen, om je bij te staan in een drukke periode of voor meer structurele ondersteuning. Onze professionals kunnen zowel onsite (op jouw locatie) gedetacheerd worden als ook offsite (vanuit onze locatie).

   Ik wil een HR- of salarisprofessional inhuren

   Laat tijdrovende administratieve HR-werkzaamheden aan ons over

   Loop je over met administratieve verplichtingen en werkzaamheden die steeds verder opstapelen? En kom je eigenlijk nauwelijks toe aan andere, meer tactische of strategische prioriteiten? We helpen je bij het terugbrengen van je administratieve workload: besteed uitvoerende werkzaamheden aan ons uit. Denk bijvoorbeeld aan de documenten die bij de instroom van nieuwe medewerkers horen, wagenparkbeheer of de invoer en verwerking van medewerkergegevens.

    Neem contact op

    Besteed je recruitmentproces aan ons uit

    SD Worx helpt je met het invullen van jouw vacatures. Heb je snel personeel nodig, voor een tijdelijke opdracht of voor onbepaalde duur? Is het werven en selecteren -of überhaupt het vinden- van geschikte kandidaten een uitdaging binnen jouw organisatie? We nemen desgewenst het recruitmentproces voor je uit handen en zorgen dat jij de juiste medewerkers op het juiste moment kunt verwelkomen in je organisatie.

     Neem contact op met onze werving & selectiespecialisten

     Zet een consultant in voor jouw project of vraagstuk

     Jouw organisatie is in beweging. Misschien ben je hard aan het groeien, of heb je juist uitdagingen op vlak van kostenbesparing. Ook je HR- en salarisbeleid is daarmee continu in beweging. Heb je advies nodig, of wil je de uitvoering van een HR- of salarisproject uitbesteden? Laat het aan onze ervaren consultants over.

      Meer over onze consultants
      Zurifa Deden-Ceman
      Werkgevers hebben behoefte aan flexibiliteit en advisering op maat. Door persoonlijk contact met onze relaties kan ik die behoeftes herkennen.
      Zurifa Deden-Ceman, Senior Payroll Advisor, SD Worx
      Lees het verhaal van Zurifa