1. Home>

Slimme, gemakkelijke en efficiënte HR-software

Ken je dat? Wil je net een nieuwe workflow instellen in je HR-systeem, loop je vast… 
Als je vervolgens contact opneemt met je provider krijg je een ‘nummertje’ en is het maar de vraag wanneer je antwoord krijgt. 
Dit klinkt niet echt als een efficiënt proces… Het zou toch veel soepeler verlopen als je lokaal in Nederland en in direct contact met een professional je vraag gelijk beantwoord krijgt en dat iemand dat extra stapje voor jou zet zodat je verder kunt?

Bij SD Worx werk je met de nieuwste HR-technologie, met gemakkelijke workflows en eenvoudige integratie met andere systemen.

 

Vraag nu een demo aan
Afwezigheden
HR- en salarissoftware van SD Worx

De HR- en salarissoftware is volledig in handen van developers in Nederland. Zo ben je er zeker van dat veranderingen van de Nederlandse wet- en regelgeving geïmplementeerd wordt in de software. Bovendien zijn de geautomatiseerde workflows zeer gebruiksvriendelijk. Werk je tegelijkertijd met een ander HR-systeem? Geen probleem, onze software integreert gemakkelijk met andere software.

Persoonlijk aanspreekpunt

Als klant van SD Worx wordt je door een lokaal team in Nederland ondersteunt. Heb je een vraag over een workflow, dan neem je contact op met jouw persoonlijke aanspreekpunt en we helpen je graag verder.

Flexibele en transparante arbeidsvoorwaarden

Een helder en flexibel beloningsbeleid is essentieel, zowel bij het behouden van medewerkers als het aantrekken van talent. Communiceer visueel en transparant met je huidige medewerkers en kandidaten en de eerste stap is gezet. SD Worx Benefits bied je hiervoor meerdere mogelijkheden.

Blogartikel

HR- en salarissoftware

Je HR- en salarisapplicatie als startpunt voor alle tools waarmee je op jouw afdeling werkt. Eén plaats om in te loggen en om met je medewerkers te delen. Dat is waar SD Worx zich in specialiseert, want SD Worx HR & salaris, voorheen Cobra, is bij uitstek geschikt om te koppelen met andere oplossingen. Je leest er alles over in een informatief blogartikel.

Lees het blogartikel
SD Worx software

SD Worx Eindejaarsseminar 2023

Waar kennis en inspiratie samen komen

Graag nodigen we uit voor het SD Worx Eindejaarsseminar 2023. Tijdens het seminar hebben we zowel kennissessies over de laatste HR-ontwikkelingen als inspiratiesessies waar je als HR-verantwoordelijke veel nieuwe idëeen op doet. We verzorgen een interactief en interessant programma met diverse keuzesessies. Het is zowel mogelijk om een hele dag deel te nemen (betaald), enkel de ochtend (betaald) of enkel de middag (kosteloos). Je kunt deelnemen op locatie of via een livestream.

Bekijk hier het hele programma en schrijf je snel in.

    Meer weten over onze HR-software?

    Vraag een demo aan