1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. HR & Organisatie>

Gemakkelijk digitaal ondertekenen

Er zijn gigantisch veel documenten die getekend, bewaard en beheerd moeten worden. In de praktijk betekent dit dat er in HR-processen behoorlijk wat documentatie bij komt kijken. Al met al een behoorlijk extra last op de HR-afdeling. Hiervoor is een mooie oplossing; de digitale handtekening. Maak gebruik van geautomatiseerde workflows en eenvoudig digitaal ondertekenen van documenten.

Neem contact met ons op
vrouw met bril bekijkt papieren

Papierloze workflows en digitaal ondertekenen

In onze software zijn +100 workflows al standaard voor je beschikbaar. Creëer, deel , verifieer en onderteken belangrijke documenten volledig digitaal, en manage het werkproces zonder dat je ergens op de ‘printknop’ hoeft te drukken.

  Digitaal personeelsdossier

  Met onze software bied je je medewerkers toegang tot hun eigen persoonlijke digitale dossier, te raadplegen via het desktopplatform én via een digitale app. Hierin kunnen ze bijvoorbeeld loonstroken en jaaropgaven raadplegen, hun naw-gegevens wijzigen en ondertekende documenten inzien.

   Veilig en AVG-proof

   Veel documentatie bevat privacygevoelige informatie. Zorg dat je voldoet aan wet- en regelgeving op dit gebied zoals de AVG. Onze software voldoet aan de strengste privacy- en veiligheidseisen. Door je documentatie te centraliseren, maak je bovendien eventuele controles op dit vlak in jouw organisatie gemakkelijker.

    Meer over onze HR- en salarissoftware

    Voordelen van digitaal ondertekenen

    • Gemakkelijk, digitaal beheer zowel voor HR als managers binnen organisaties
    • Geautomatiseerde workflows
    • Eenvoudig digitaal ondertekenen van documenten
    • Voldoen aan wet- er regelgeving: AVG proof
    • Waardevolle software

    Benieuwd hoe het digitaal ondertekenen werkt binnen de HR- en salarissoftware van SD Worx? Bekijk dan de video.

      Evidos: gemakkelijk digitaal ondertekenen

      De digitale handtekening in de HR- en salarissoftware van SD Worx gebeurd via Evidos. In bedrijfsprocessen waar nog printen, scannen, faxen en mailen voorkomt kunnen documenten nu snel, eenvoudig en rechtsgeldig elektronisch ondertekend worden. 

      Ook buiten onze software kan je aan de slag met Evidos.  Je kunt direct aan de slag met de Evidos webportaal functionaliteit of gemakkelijk integreren in andere software. Benieuwd naar het webportaal van Evidos? Probeer het go account en stuur gratis 10 onderteken verzoeken uit. Neem voor meer persoonlijk advies contact met ons op.

       Kom met ons in contact

       We laten je graag zien hoe onze HR- en salarisoplossingen jouw organisatie kunnen helpen.