1. Home>
  2. Onze oplossingen>
  3. HR & Organisatie>

Digitalisering in HR

4 perfect match profielen

Opkomende technologieën veranderen onze manier van werken en bieden vele mogelijkheden, maar ook uitdagingen, vooral bij HR-digitalisering. Hoewel elke organisatie haar eigen unieke digitale ontwikkeling doorloopt, hebben we allemaal één ding gemeen: als het gaat om digitalisering in HR hebben we een perfecte match nodig om te voldoen aan de behoeften van medewerkers, het bedrijf en het HR-team.

Op basis van recent onderzoek in Europa, zijn er vier profielen gedefinieerd met vier benaderingen om HR te digitaliseren. Vind het profiel dat past bij de huidige status van je bedrijf en ontdek onze tips om je HR-digitalisering naar een hoger niveau te tillen.

Bekijk de vier profielen

Operational Excellence

Profiel 1

Jouw belangrijkste prioriteit is het digitaliseren van HR-processen om ze efficiënter te maken. 

Grip op de zaken bij het organiseren van personeelszaken, het beheren van salarisadministratie en personeelsmanagement. Dankzij Operational Excellence zijn deze werkzaamheden, die vroeger complex, saai en tijdrovend waren, tegenwoordig een fluitje van een cent.

Is dit profiel dé perfecte match voor jouw bedrijf? Automatisering biedt veel voordelen voor jouw bedrijf en HR, mét de juiste implementatie. Bij Operational Excellence is het cruciaal om eerst de impact op het personeel te analyseren. Automatiseringstechnologieën kunnen perfect aansluiten bij jouw behoeften, op voorwaarde dat ze gebruiksvriendelijk zijn en naadloos kunnen integreren met bestaande HR-systemen. 

SD Worx logo en tekst over HR-digitalisering

Download het e-book

Lees meer over de 4 manieren om HR (verder) te digitaliseren.