1. Home>
  2. Onze oplossingen>
  3. HR & Organisatie>

Eindejaarsseminar 30 nov 2023

Op donderdag 30 november staat het jaarlijkse SD Worx Eindejaarsseminar weer op de agenda.

Bij SD Worx komen expertise, service en technologie samen. We verzorgen een interactief en interessant programma met diverse keuzesessies. Het is zowel mogelijk om een hele dag deel te nemen (betaald), enkel de ochtend (betaald) of enkel de middag (gratis). Je kunt deelnemen op locatie of via een livestream.

Het programma bestaat uit verschillende sessies die je gedurende de dag kan volgen

  • Arbeidsjuridische update
  • Fiscale update
  • Pensioenupdate
  • HR- en salarissoftware
  • Flexibele arbeidsvoorwaarden
  • Talentmanagement

Deelname aan het dagprogramma levert je 27 NIRPA-punten op in de categorie Scholing - Kennis.

Bekijk het programma
nl_nl_meer_info_eindejaarsseminar
compliance-icon-120x120Tickets

Klanten van SD Worx betalen €319,- exclusief btw. Deelnemers die geen klant zijn van SD Worx betalen €349,- exclusief btw. Voor alle livestreamdeelnemers geldt een tarief van €219,- exclusief btw. Het middagprogramma is gratis voor iedereen.

Perfect match talent challenge 4Voor wie

HR- en salarisprofessionals, zoals HR-managers, business partners, HR-medewerkers en salarisadministrateurs

Digitale PersonalakteDetails

Op 30 november 2023 van 09:00 tot 17.30 uur

Possibilities - WayfindingLocatie

De Landgoederij in Bunnik of thuis via een livestream

Agenda ochtend | Kenissessies

arbeidsjuridische -, fiscale - en pensioenupdates

Haal je badge op bij de ingang van de Landgoederij en geniet van een kopje koffie of thee met andere seminarbezoekers. Voor de livestreambezoekers: log in op je computer, controleer je internetverbinding en zet het geluid aan. Maak het jezelf comfortabel met een lekker kopje koffie/thee en een koekje.

In dit tijdsblok staan drie verschillende sessies op de agenda; arbeidsjuridische update, fiscale update en een update over de pensioenwetgeving.

Onze arbeidsjuristen en fiscalisten praten je bij over de belangrijkste actualiteiten en wetswijzigingen voor 2024. Met een presentatie boordevol toepasbare tips en tricks kan jij met deze updates aan de slag. Wat wijzigt er volgend jaar en waar moet jij als HR- en salarisprofessional extra op letten?

Na iedere sessie volgt een kwartier pauze voor koffie of thee.

Bij De Landgoederij verzorgen we een heerlijke uitgebreide lunch. Heb je wensen/allergieën, laat het ons dan weten in het aanmeldformulier. Voor deelnemers die enkel tijdens het middagprogramma aansluiten, starten we met deze lunch. Volg je het eindejaarsseminar via livestream dan heb je tijdens de lunchpauze even de tijd om de benen te strekken en zelf een culinair hoogstandje te maken. 

Arbeidsjuridische update voor 2024

Onze arbeidsjuristen praten je bij

Onze arbeidsrechtexperts zullen je volledig op de hoogte brengen van de meest relevante ontwikkelingen voor 2024. Denk hierbij aan de rol van AI binnen HR, minimum uurloon en maximumdagloon en de vereenvoudiging van het verlofstelsel. We zullen daarnaast ook aandacht besteden aan de vereenvoudigde WIA beoordeling en de te verwachten wetswijzigingen voor 2025.

> Klik op het tabje "fiscale update voor 2024" en "pensioen update voor 2024" voor meer informatie.

reporting-icon-120x120

Agenda middag | Inspiratiesessies [GRATIS]

HR- en salarissoftwareupdates | Flexibele arbeidsvoorwaarden | Talentmanagement

Bij De Landgoederij verzorgen we een heerlijke uitgebreide lunch. Heb je wensen/allergieën, laat het ons dan weten in het aanmeldformulier. Voor deelnemers die enkel tijdens het middagprogramma aansluiten, starten we met deze lunch. Volg je het eindejaarsseminar via livestream dan heb je tijdens de lunchpauze even de tijd om de benen te strekken en zelf een culinair hoogstandje te maken. 

In dit tijdsblok staan drie verschillende sessies op de agenda; HR- en salarissoftware, flexibel en transparant verlonen en talentmanagement. 

Onze experts brengen je helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Welke trends zien we op de markt? Waar moet ik aan denken bij een helder beloningsbleid? En niet te vergeten tips & tricks hoe je het beste om kan gaan met SD Worx HR- en salarissoftware. 

Na deze sessie volgt een kleine pauze van een kwartier.

Na een dag vol kennisdeling ben je vast wel toe aan een lekkere borrel en napraten met andere professionals uit jouw vakgebied. Onder het motto 'drie bitterballen is ook één kroket' verzorgen wij uiteraard de drankjes en de hapjes bij De Landgoederij. 

HR- en salarissoftware (gratis)

Onze experts praten je bij

Stap binnen in de toekomst van HR- en salarissoftware tijdens deze sessie. We voorzien van de meest recente updates in onze HR- en salarissoftware. Leer hoe deze innovaties jouw bedrijf kunnen transformeren en efficiënter kunnen laten werken. We belichten de nieuwste functies, handige tools en geavanceerde mogelijkheden die je helpen om jouw HR-processen te optimaliseren en te stroomlijnen.

> Klik op het tabje "flexibele arbeidsvoorwaarden" en "talentmanagement" voor meer informatie.

compliance-icon-120x120