1. Home>
  2. Oplossingen>
  3. HR & organisatie>

Creëer een employee experience platform voor medewerkers

HR en salaris

Alle personeelszaken op één platform. Onmisbaar voor HR-professionals, maar ook voor managers en medewerkers in je organisatie. Met onze software hebben teams en managers de beschikking tot een handig en overzichtelijk dashboard waarin zij zelf hun zaken kunnen regelen. En onze bijbehorende app geef je elke medewerker een digitale rechterhand die hen het leven een stukje gemakkelijker maakt.

Boek meteen een demo
HR en salaris

De SD Worx app: voor alles van H tot R

Verbeter je werknemerservaring in een digitale wereld Digitaal is het nieuwe normaal, en werknemers verwachten van hun werkgever dezelfde mogelijkheden als in hun persoonlijke leven. Door het vereenvoudigen van de digitale interacties tussen werkgevers en werknemers, haalt onze app alle rompslomp uit je administratieve HR-processen.

De app van SD Worx is een intuïtief en intelligent platform dat werknemers én werkgevers in staat stelt om een breed scala aan administratieve HR-processen te beheren via een mobiele app met chatbot. Beschikbare processen zijn bijvoorbeeld digitale loonstroken, verlof- en verzuimaanvragen, declaratiebeheer en interne communicatie.

De app is beschikbaar in alle app-stores en in te richten als je gebruikmaakt van de HR-en salarissoftware van SD Worx.

    Laat mij meer over de app zien

    Boek meteen een demo

    We laten je graag zien hoe onze HR- en salarisoplossingen jouw organisatie kunnen helpen.