1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. HR & Organisatie>
 4. HR-software>

Je verloning integreren met andere HR-platforms

SD Worx koppelt perfect met andere toonaangevende HR-platforms, waaronder SAP SuccessFactors, Workday en Oracle. We creëren één externe verbinding tussen het wereldwijde HRIS-systeem van een internationale organisatie en de lokale loonmotoren van SD Worx. We hebben bovendien gespecialiseerde consultants in huis die gespecialiseerd zijn in het implementeren van grote, internationale HR-transformaties met deze platforms.

Neem contact met ons op
hr
Icoon leren
Geen zorgen over compliance

Één gecentraliseerd payrollteam met een nauwverbonden lokale connectie.

Icoontje tandwiel
Integreer met je huidige HR-oplossing

Gecertificeerde integraties met toonaangevende HCM-platforms.

payroll
Connectie met onze Nederlandse loonmotor

Met SD Connect bieden we verbinding tussen het wereldwijd HRIS-systeem en de lokale loonmotor.

afb

Integratie met HCM-platforms zoals SAP, Workday en Successfactors

Vertrouw op SD Worx voor je Europese en wereldwijde payrollprocessen. Om internationale organisaties te ondersteunen bij hun salarisverwerkingen, bieden wij een geïntegreerde loonberekening in elk land met een naadloze integratie tussen lokale verloning enerzijds je HR-software anderzijds. We sluiten bovendien je tijd & planning, rapportering andere HR-processen soepel aan zodat één geïntegreerd model ontstaat.

  Workday

  Als Global Payroll Cloud partner van Workday biedt SD Worx gecertificeerde Workday-integratie met onze lokale payrolloplossingen. Wil je weten hoe we jouw HR- en salarisprocessen internationaal kunnen integreren?

   Neem contact op

   SAP & Successfactors

   SD Worx koppelt perfect met andere toonaangevende HR-platforms, waaronder SAP SuccessFactors. We creëren één externe verbinding tussen het wereldwijde HRIS-systeem van een internationale organisatie en de lokale loonmotoren van SD Worx.

    Meer over koppelingen

    Vereenvoudig je internationale HR-processen

    Operationele efficiëntie, digitale transformatie en een positieve medewerkersbeleving zijn cruciaal voor de groei van je internationale onderneming. Met onze internationale core HR-platform pak je moeiteloos deze drie succesfactoren samen aan. SD Worx People is een modern, gebruiksvriendelijk en veilig HR-platform, én een solide basis voor alle andere HR-processen.

     Ontwikkeld om de uitdagingen van de moderne werkplek aan te gaan

     SD Worx People is een flexibele Core HR die alle data van je medewerkers en van je organisatie centraliseert. De software is modern, met een intuïtieve gebruikservaring, en vereenvoudigt het personeelsbeheer van alle medewerkers. Krachtige analytics vormen de basis voor je strategische beslissingen. Dankzij eenvoudige integratie met andere systemen en de ingebouwde conformiteit aan regelgeving zoals de AVG, kan jouw HR-team zich concentreren op wat echt belangrijk is.

      Boek een demo
      Prestatie & ontwikkeling | SD Worx

      Éen aanspreekpunt voor je HR

      Vele aanbieders van HR-technologie zijn in essentie IT-bedrijven. Bij SD Worx hebben we daarentegen meer dan 75 jaar ervaring in payroll en HR. SD Worx People is daarom volledig geïntegreerd met onze oplossingen voor payroll en workforce management. Wens je ook een oplossing voor talent management? Dat is zo geregeld!

       Groeit mee met jouw bedrijf

       Al je medewerkers, ongeacht hun contracttype of het land van tewerkstelling, genieten van dezelfde geharmoniseerde workflows and gebruikservaring. Ook als het aantal medewerkers in een land beperkt is. SD Worx People is beschikbaar voor 16 landen en in 13 talen. Nieuwe landen kunnen snel en gemakkelijk geconfigureerd worden.

        Één bron voor al je beslissingen

        SD Worx People fungeert als de enige bron voor data-input. Op die manier is ook de volledige en accurate rapportering gegarandeerd en heb je één database als basis voor alle inzichten en beslissingen. Ga voor een duidelijk -globaal of lokaal- overzicht van je headcount, organisatie, medewerkers en lonen. Volg je loonkost op per land, per kostcenter, of per business unit – in realtime.

         Een geharmoniseerde manier van werken

         Ga voor geharmoniseerde processen in alle landen en business units. Het werknemersdossier en de workflows worden aangepast aan de lokale reglementering en aan je specifieke manier van werken. Zo pas je de vooraf geconfigureerde workflows voor onboarding, transfer of einde contract gemakkelijk aan aan de werkwijze binnen jouw onderneming.