1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. salaris & beloning>
 4. Flexibel en transparant beloningsbeleid>

Onderscheid je als werkgever met een Candidate Benefits Statement

De huidige krapte op de arbeidsmarkt benadrukt de noodzaak om je als werkgever te onderscheiden van andere organisaties. Het aantrekken en overtuigen van talent is niet meer vanzelfsprekend. Het belang om snel en professioneel te handelen speelt daarin een grote rol. Als werkgever moet je een extra stap zetten. Potentiële medewerkers ontvangen tegenwoordig meer dan één aanbod. Daarom wil je een visueel aantrekkelijk aanbod doen waarin duidelijk wordt gecommuniceerd hoe waardevol de kandidaat zal zijn en hoe deze bij je organisatie past. Op deze manier overtuig je potentiële medewerkers en kiezen ze voor je organisatie.

Download het eBook
Subdomain Perm-staffing hero

Hoe we helpen

Met het Candidate Benefit Statement bieden we HR-professionals de mogelijkheid om op een moderne manier inzage te geven in het wat en waarom van een aanbod. Door het verhaal op een volledige manier te vertellen toon je het onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie. Alles met het doel om de geschikte kandidaat te overtuigen. 

Met een paar invoervelden kan een volledig aanbod worden gecreëerd. Contracten hoeven niet meer herschreven te worden, er ontstaan geen misverstanden meer over actuele templates en het risico op invoerfouten is verleden tijd. De verminderde werkdruk bij HR zorgt ervoor dat er snel gehandeld kan worden en er focus ligt op de belangrijkste taak – het binnenhalen van het talent.

   Voordelen voor je organisatie

   people
   Makkelijker aantrekken en overtuigen van talent

   import_icon_120x120_PNG
   Lagere werkdruk bij HR

   WOW Workforce Management Einfach zu integrieren über Schnittstellen
   Gepersonaliseerde aanbiedingen en contracten

   CBS

   Hoe we te werk gaan

   Met het Candidate Benefit Statement ben je in staat om kandidaten direct na, of tijdens, het gesprek van een persoonlijke aanbieding te voorzien.  

   We vertalen samen de arbeidsovereenkomst /cao van je organisatie naar een professioneel template. Uiteraard in huisstijl zodat het ook herkenbaar is voor de kandidaat en bijdraagt aan je employer branding.  

   Na een korte implementatieperiode kun je direct aan de slag met het à-la-minute opstellen van aanbiedingen. Verandert er iets gaandeweg? Geen probleem, dan passen we dat samen aan. 

    Kom met ons in contact

    We laten je graag zien hoe onze HR- en salarisoplossingen jouw organisatie kunnen helpen.