1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. salaris & beloning>
 4. Flexibel en transparant beloningsbeleid>

Onderscheid je als werkgever met een Candidate Reward Statement

De huidige krapte op de arbeidsmarkt benadrukt de noodzaak om je als werkgever te onderscheiden van andere organisaties. Het aantrekken en overtuigen van talent is niet meer vanzelfsprekend. Het belang om snel en professioneel te handelen speelt daarin een grote rol. Als werkgever moet je een extra stap zetten. Potentiële medewerkers ontvangen tegenwoordig meer dan één aanbod. Daarom wil je een visueel aantrekkelijk aanbod doen waarin duidelijk wordt gecommuniceerd hoe waardevol de kandidaat zal zijn en hoe deze bij je organisatie past. Op deze manier overtuig je potentiële medewerkers en kiezen ze voor je organisatie.

Ontdek de mogelijkheden
Subdomain Perm-staffing hero

Voordelen werknemer

 • Direct weten hoe je gewaardeerd wordt
 • Visueel aantrekkelijk aanbod ontvangen
 • Begrijp de kernwaarden van het bedrijf

  Voordelen werkgever

  • Contracten herschrijven is verleden tijd
  • Gepersonaliseerd aanbod in één klik
  • Tijdwinst voor HR en minder fouten

   Hoe we helpen

   Met het Candidate Benefit Statement bieden we HR-professionals de mogelijkheid om op een moderne manier inzage te geven in het wat en waarom van een aanbod. Door het verhaal op een volledige manier te vertellen toon je het onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie. Alles met het doel om de geschikte kandidaat te overtuigen. 

   Met een paar invoervelden kan een volledig aanbod worden gecreëerd. Contracten hoeven niet meer herschreven te worden, er ontstaan geen misverstanden meer over actuele templates en het risico op invoerfouten is verleden tijd. De verminderde werkdruk bij HR zorgt ervoor dat er snel gehandeld kan worden en er focus ligt op de belangrijkste taak – het binnenhalen van het talent.

     Candidate Reward Statement

     Hoe we te werk gaan

     Met het Candidate Benefit Statement ben je in staat om kandidaten direct na, of tijdens, het gesprek van een persoonlijke aanbieding te voorzien.  

     We vertalen samen de arbeidsovereenkomst /cao van je organisatie naar een professioneel template. Uiteraard in huisstijl zodat het ook herkenbaar is voor de kandidaat en bijdraagt aan je employer branding.  

     Na een korte implementatieperiode kun je direct aan de slag met het à-la-minute opstellen van aanbiedingen. Verandert er iets gaandeweg? Geen probleem, dan passen we dat samen aan. 

      Deze organisaties vertrouwen al op SD Worx

      UCC Coffee logo
      NFU logo

      Veel gestelde vragen (FAQ)

      Een Candidate Reward Statement (CRS) is een gepersonaliseerd overzicht van de totale waarde van het aanbod dat je een kandidaat wilt bieden. Dit is in een handomdraai te genereren zodat jij direct duidelijkheid kunt scheppen voor de kandidaat! 

      Op een CRS is het mogelijk je kernwaarden te communiceren. Zo kun je direct meegeven aan de kandidaat waar de organisatie voor staat. Hierdoor kan beter bepaald worden of er een match is. 

      Deze oplossingen integreert naadloos met SD Worx | Cobra. Dit wil zeggen dat jouw gegevens altijd en overal up-to-date zijn doordat er één enkele bron is waar de gegevens worden verzameld, berekend en onderhouden. Dit vereenvoudigt niet alleen je IT-infrastructuur dankzij de koppeling die technisch standaard beschikbaar is maar vermindert ook de tijddruk op jouw payroll- en HR-administratie door automatische verwerking van mutaties.

      Het is geen probleem dat je data uit verschillende bronnen komt! Door ons open ecosysteem kunnen we connecties maken met meerdere databronnen. Het is wel zaak dat de data in een juist en consistent format aangeleverd wordt. Benieuwd wat er mogelijk is? Kom in contact. 

      Wij begrijpen dat een uniforme stijl bijdraagt aan jouw employer branding. Het is dus mogelijk om het portaal voor je inrichten naar je eigen huisstijl! 

      Neem contact op met een van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken en een op maat gemaakt plan te ontvangen.

      Kom met ons in contact

      We laten je graag zien hoe onze HR- en salarisoplossingen jouw organisatie kunnen helpen.