1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. Salaris & beloning >

Internationaal verlonen door SD Worx

hr

Het verlonen van medewerkers bezorgt internationale organisaties specifieke uitdagingen. Het vraagt om extra nauwkeurigheid om met verschillende payrollproviders, processen en systemen om te gaan. Het is ook erg moeilijk om op de hoogte te blijven van de lokale arbeidsjurididische en fiscale wet- en regelgeving in elk land.

Vertrouw op SD Worx voor je Europese en wereldwijde payrollprocessen. Om internationale organisaties te ondersteunen bij hun salarisverwerkingen, bieden wij een geïntegreerde loonberekening in elk land met een naadloze integratie tussen lokale verloning enerzijds en je HR-software anderzijds. We sluiten bovendien je tijd & planning, rapportering andere HR-processen soepel aan zodat één geïntegreerd model ontstaat.

Neem contact met ons op
hr

Laat de complexiteit van internationale loonberekeningen aan ons over

 • Verhoog efficiëntie dankzij één contract, een centraal aanspreekpunt en geharmoniseerde serviceniveaus over de hele wereld
 • Onderbouw beslissingen met data, vertrouw op nauwkeurige rapportering over internationale personeelsbezetting, financiën en kostenplaatsen
 • Garandeer wereldwijde wettelijke compliance met de ondersteuning van ons kennisnetwerk dat consulting, training en adviesdiensten verleent, geleverd door lokale specialisten.
 • Verhoog de betrokkenheid van werknemers door ervoor te zorgen dat iedereen correct en op tijd wordt betaald en door te voldoen aan de digitale verwachtingen van je medewerkers.
  Prestatie & ontwikkeling | SD Worx

  Professionele ondersteuning door gecertificeerde lokale specialisten

  Dankzij onze gecertificeerde payrollexperts in 150 landen, wordt jouw team altijd geholpen met lokale expertise. Je kiest voor één centraal aanspreekpunt voor al je landen in ons ‘coordination center’ of voor een samenwerking met een lokale payroll expert per land of zelfs een combinatie die specifiek is voor jouw situatie. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over compliance.

   Neem contact met ons op

   Kom met ons in contact

   We laten je graag zien hoe onze HR- en salarisoplossingen jouw organisatie kunnen helpen.