Pointlogic: connecting reward

Het beste van twee werelden in reward. Beheers loonkosten en creëer medewerkerwaardering. Ondersteund door de juiste instrumenten.

Voor alle type organisaties biedt Pointlogic de juiste instrumenten om kosten te beheersen en waarde te creëren. In de cloud, zodat jij je kunt richten op wat het belangrijkst is voor jou. Wij zorgen voor de rest.

Vraag een demo aan

Imagine en Inspire


Imagine

Imagine is een intelligente tool die je verloningsstructuur in kaart brengt en overzichtelijk maakt. Van analyse tot rapportering, ervaar het gebruiksgemak van het Imagine-platform op het vlak van bijvoorbeeld realtime inzicht in loonkosten, budgetprognose, dashboards en rapporteringen en uitgebreide simulatiemogelijkheden. Berekeningen die doorgaans zwaar en complex zijn, voer je met Imagine in een handomdraai uit. 

Inspire
Medewerkers inzicht geven in hun arbeidsvoorwaarden zorgt voor beter geïnformeerde medewerkers. Medewerkers die zelf zien hoe hun arbeidsvoorwaardenpakket is opgebouwd, wat de bijbehorende mogelijkheden zijn en hoe je het beste pakket voor jezelf inricht, zijn meer betrokken en tevreden. Met Inspire van Pointlogic biedt je deze inzichten. 

 

De voordelen van Imagine:

  • Bereken je vlot en foutloos elk denkbaar en gewenst personeelsscenario, voor onderbouwde strategische beslissingen.
  • Werk de diverse scenario’s uit met behulp van een gebruiksvriendelijk dashboard met tijdslijn.
  • Krijg op elk moment een gedetailleerd inzicht in de kosten van je beloningsstructuur, dankzij een analyse van niet 1 maar gemiddeld 11 databases (incl. payrolldata) per klant.

De voordelen van Inspire:

  • Communiceer je actief met je medewerkers over arbeidsvoorwaardenpakketten en de bijbehorende mogelijkheden
  • Geef je je medewerkers zelf de regie in het bekijken van verschillende scenario's bij wijzigingen
  • Verhoog je medewerkertevredenheid en -betrokkenheid. 

Goed belonen is een continu proces

Goed belonen is méér dan simpelweg het opstellen en uitrollen van een arbeidsvoorwaardenpakket. Het is een continu, gestructureerd proces en maakt deel uit van een groter -strategisch- plaatje. Inzicht en persoonlijke communicatie over beloning staan hierin centraal. Als medewerkers beter begrijpen welke beloning ze ontvangen, én waarom, weten zij de beloning ook beter te waarderen. 
Imagine helpt je om als werkgever inzicht te krijgen in de loonkosten - en daarop te kunnen sturen. Met Inspire geef je je medewerkers inzicht in hun arbeidsvoorwaarden.  

Wil je graag meer weten?

Boek hieronder rechtstreeks een afspraak in de agenda van onze experts voor een gratis demo: 

 

Over Pointlogic 

Het softwarebedrijf Pointlogic biedt innovatieve technologie die onderbouwde beslissingen mogelijk maakt. Door krachtige rekenmodellen te combineren met eenvoudige, flexibele software komen ze tot krachtige resultaten. Hun drijfveer: strategische opties vertalen in voorspelbare hr-effecten. 

Meer info: www.pointlogichr.nl