1. Home>
 2. Onze expertise >

De juiste stuurinformatie brengt je verder.

SD Worx Quality

Of je nu ‘snel een overzichtje’ moet draaien, of op zoek bent naar uitgebreid onderbouwde ken- en stuurgetallen, de informatie die je ophaalt moet gewoon kloppen, makkelijk inzichtelijk zijn en als basis dienen om de juiste HR-keuzes te kunnen maken. Onze datagedreven inzichten geven je de onderbouwing die je nodig hebt.

Laat mij een demo zien
SD Worx Quality

Onderbouw je beslissingen met de juiste kpi’s, benchmarks en datavisualisatie

Sturen op een datagedreven HR-beleid is onmisbaar aan de managementtafel. Hoe creëer je de juiste waarde met jouw beschikbare data? SD Worx helpt je je data onder de loep te nemen, aandachtspunten in je huidige HR-beleid te identificeren en voorspellende modellen te bouwen om tijdig risico’s in te schatten en er een antwoord op te formuleren. We hebben een prachtige internationale reporting tool gebouwd, waarmee je stuurinformatie kunt oproepen, analyseren, vergelijken en visualiseren: SD Worx Data Insights.

  Meer over Data & Insights
  NL_adhoc_rapporten

  Combineer alle HR- en salarisvariabelen die je nodig hebt met Ad hoc rapporten

  Toch komt het ook vaak voor dat je nét even andere variabelen nodig hebt. Daarom is er een praktische rapportagemogelijkheid in onze HR- en salarissoftware toegevoegd: Ad hoc rapporten. In deze rapportagetool staan gemak en snelheid centraal. In een handomdraai roep je gedetailleerde overzichten op van HR- en salarisvariabelen. In de tool vind je een uitgebreide keuze aan velden die je kunt combineren, slepen en toevoegen. Vervolgens kun je op deze velden filters en condities toepassen. Een groot voordeel is dat je meteen ziet wat jouw selectie aan gegevens oplevert. Je gegevensoverzicht kun je ook daarna nog bewerken en verder sorteren en verfijnen. Heb je de gegevens die je zoekt? Maak ze dan meteen visueel met een grafiek of draaitabel naar keuze, of exporteer de volledige lijst naar Excel.

   Sturen op loonkosten met onze softwaretool Imagine

   Imagine is een intelligente tool die je verloningsstructuur in kaart brengt en overzichtelijk maakt. Van analyse tot rapportering, ervaar het gebruiksgemak van het Imagine-platform op het vlak van bijvoorbeeld realtime inzicht in loonkosten, budgetprognose, dashboards en rapporteringen en uitgebreide simulatiemogelijkheden. Berekeningen die doorgaans zwaar en complex zijn, voer je met Imagine in een handomdraai uit.

    Laat mij meer zien
    Prestatie & ontwikkeling | SD Worx

    Eigen team van specialisten op het gebied van rapportages, dashboards, data & koppelingen

    Ben je op zoek naar maatwerkrapportages, specifieke dashboards, of wil je jouw HR-en salarissoftware koppelen met andere toepassingen of datastromen? Ons team van specialisten staat tot je beschikking om dit voor je in te richten.

     Meer over deze specialisten