1. Home>
  2. Onze oplossingen>
  3. HR & Organisatie>
  4. juridisch en fiscaal advies>

Jilly el Moridi

Legal consultant

Mijn naam is Jilly el Moridi - Voesenek en ik ben sinds september 2019 werkzaam als jurist bij SD Worx Nederland. Na mijn master Arbeidsrecht aan Tilburg University ben ik aan de slag gegaan als jurist bij een accounts- en advieskantoor. Daar was ik met name werkzaam op het gebied van het arbeidsrecht, het ondernemingsrecht, het algemeen contractenrecht en het privacyrecht. Ook vervulde ik daar de functie van privacy officer. Na het afronden van de opleiding tot Data Protection Officer en de beroepsopleiding bedrijfsjurist wilde ik mij meer specialiseren in het arbeidsrecht en het privacyrecht en heb ik de overstap gemaakt naar SD Worx.

Mijn doel is het arbeidsrecht en het privacyrecht voor zowel nationale als internationale klanten zo begrijpelijk mogelijk te maken en probeer ik mijn adviezen altijd praktisch te houden. Ik vind het belangrijk om mee te denken met een klant en te denken in oplossingen in plaats van problemen. Zo heb ik met de komst van de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) meerdere klanten kunnen helpen bij het opnieuw vormgeven van de arbeidsovereenkomsten, waardoor klanten ook nog eens veel geld konden besparen op de te betalen WW-premies.

Mijn vrije tijd breng ik graag door in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen en te koken voor familie en vrienden. Ook ben ik altijd wel bezig met het plannen van de volgende rondreis om weer een nieuw stukje van de wereld te kunnen ontdekken.

Connect met mij op LinkedIn
nl_nl_Jilly