1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. Prestatie & ontwikkeling>

Samen groeien in veranderende tijden

Zowel jouw bedrijf als je medewerkers zijn continu in beweging. Ambities veranderen, zowel op persoonlijk als op bedrijfsniveau. En de houdbaarheid van vaardigheden is verkort. Ontwikkel het talent en leiderschap dat je nodig hebt om jouw toekomstige bedrijfsdoelen te bereiken en creëer tegelijker tijd de juiste voorwaarden voor je medewerkers om een lange en gelukkige loopbaan te hebben. 

Neem contact met ons op
header
Kostenbesparing - finish

Ontwikkel vandaag het personeel van morgen

 • Uitgebreid visueel overzicht: Identificeer tekorten aan talent en sleutelposities, meet de sterkte van je medewerkers en onderneem actie om personeelsverloop te voorkomen.
 • Centrale werknemersprofielen: Krijg inzicht in de behoeften en doelen van iedere werknemer door relevante gegevens beschikbaar te houden op één centrale locatie. Gebruik de functie 'voorgestelde rollen' om vaardigheden en interesses te matchen met openstaande functies.
 • Dashboards en rapportage: Zorg ervoor dat je carrière-, talent- en opvolgingsgerelateerde inzichten kunt begrijpen en communiceren met gebruiksvriendelijke rapportagetools, analysemogelijkheden en intuïtieve dashboards.
  Stappen om loonkostenvoordeel aan te vragen

  Jouw partner in loopbaanontwikkeling

  Bij SD Worx staan we naast jou en je medewerkers in elke fase van hun loopbaan. We duiken diep in hun talenten, dromen en ambities. Of ze nu willen groeien in hun huidige functie of een nieuwe uitdaging binnen het bedrijf zoeken, wij bieden je de ondersteuning waar je behoefte aan hebt.

  • Interne Omscholing: De wereld verandert snel, en wij zorgen ervoor dat je team mee kan. Van technische vaardigheden tot soft skills.
  • Coaching: Onze ervaren consultants helpen medewerkers hun potentieel te bereiken en obstakels te overwinnen.
  • Stress- en burn-out preventie: Het welzijn van je team is cruciaal. Onze consultants bieden de juiste handvatten om stress te verminderen en burn-out te voorkomen.
   Meer over onze consultants
   Op afstand (samen)werken

   Outplacement: Een nieuw begin

   Als het tijd is om afscheid te nemen van een medewerker, doe je dat met zorg en respect. Onze outplacementbegeleiding zorgt ervoor dat je medewerkers de ondersteuning van een coach krijgen die ze nodig hebben om een nieuwe start te maken. We zijn er om hen gerust te stellen, uit te leggen wat outplacement inhoudt en hen te begeleiden naar nieuwe loopbaanmogelijkheden.

    Love stories van onze klanten:

    Bart Van Bambost Nipro
    Het competentieprofiel in SD Worx Talent stelt elke medewerker in staat om ambassadeur te worden van zijn of haar eigen competentiematrix en die openlijk in de organisatie te positioneren.
    Bart Van Bambost,
    CHRO, ​​Nipro Europe Group Companies​
    Meer verhalen van klanten
    Desiree Sombezki-Scheeper
    Door onze mensen in staat te stellen hun eigen doelen te stellen, voelen ze zich meer betrokken. Na de invoering van de nieuwe tool voor prestatiebeheer hebben we waardevolle inzichten gekregen in de ontwikkelingsniveaus en -behoeften van onze medewerkers, wat ons uiteindelijk tijd bespaart. De sleutel hier is vertrouwen hebben in je medewerkers en hun capaciteiten
    Desiree Sombezki-Scheeper,
    senior HR Programme Manager, DPG Media the Netherlands
    Lees het verhaal van DPG

    Laten we samenwerken!

    Ben je klaar om de volgende stap te zetten in HR- en loopbaanontwikkeling? Neem contact met ons op en ontdek hoe onze oplossingen jouw organisatie kunnen versterken.