1. Home>
 2. Over ons>
 3. klantverhalen>

bar bet: Personeelsbeheer zonder zorgen

Hoe SD Worx bar bet hielp bij de opstart van hun personeelsbeheer.
bar bet

bar bet, een gloednieuw restaurant en bar gelegen in het hart van de historische binnenstad van Utrecht, opende onlangs zijn deuren. “We brengen hier kleine gerechten, een zorgvuldig samengestelde wijnselectie en een fijne ambiance samen’ zegt Sjef Stelling, de trotse eigenaar van bar bet. Hij deelt zijn ervaring met de ondersteuning van SD Worx bij zijn personeelsbeheer.

  "Als je druk bezig bent met een verbouwing, conceptontwikkeling, wijnkaartselectie en teamvorming, en je vindt een betrouwbare partner die tegen een goede prijs het personeelsbeheer uit handen neemt, dan grijp je die kans meteen."

   De uitdaging voor Sjef was om een effectief personeelsbeheer op te zetten voor zijn restaurant, van het selecteren van personeel tot het beheren van salarissen, terwijl hij tegelijkertijd zich moest bezighouden met de conceptontwikkeling en de verbouwingen bij bar bet. “Bij het opstarten van je eigen onderneming komt er ontzettend veel op je af. Het uitbesteden van bepaalde taken geeft je de ruimte om je energie en tijd elders te investeren. En wanneer je dan een partner vindt die alles goed uitvoert en waarop je kunt vertrouwen, is dat werkelijk een verademing."

   Sjef koos voor SD Worx vanwege de flexibiliteit in personeelsbeheer, inclusief de mogelijkheid om personeel op de payroll te hebben en later over te zetten naar de eigen BV met SD Worx als partner voor de verloning. Dit sluit perfect aan bij de behoeften van ons restaurant,” benadrukt Sjef. “Zodra we iets meer gesetteld zijn en meer fulltimers in dienst nemen, zullen we bekijken waar we goed aan doen: op de payroll laten of zelf in dienst nemen en SD Worx de verloning en loonaangifte laten doen.”

    "SD Worx bood niet alleen de flexibiliteit waar wij naar op zoek waren, maar overtrof ook onze verwachtingen met hun proactieve benadering en competitieve prijzen."

     Sjef maakt gebruik van verschillende diensten van SD Worx om het personeelsbeheer van bar bet soepel te laten verlopen. Naast payrolling, waarbij SD Worx het proces van salarisadministratie en loonbetalingen voor het personeel van bar bet beheert, maakt Sjef ook gebruik van Strobbo, de personeelsplanningstool van SD Worx. "Dankzij deze combinatie heb ik niet alleen minder administratieve lasten, maar kan ik ook de personeelsbezetting nauwkeurig afstemmen op de behoeften van ons restaurant."

     De samenwerking tussen Bar Bet en SD Worx is vanaf het begin soepel verlopen en ook de implementatie verliep vlot en professioneel. “Normaal gesproken als je het woord ‘implementatie’ hoort, denk je ‘nou, daar gaan we weer’. Dan is het kinderziekte na kinderziekte. Maar dat was hier helemaal niet aan de orde,” zegt Sjef. "Het team stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Ik zou SD Worx zonder aarzeling aanbevelen bij andere horecaondernemers.”

      “Ik zou SD Worx zonder aarzeling aanbevelen aan andere horecaondernemers. Hun uitgebreide expertise, flexibele aanpak en toewijding aan klanttevredenheid hebben mij ongekend geholpen. Met SD Worx aan onze zijde zijn we klaar om de volgende fase van onze reis naar succes aan te gaan.”