1. Home>
 2. Nieuws>
 3. Het uitbesteden van HR- en salariswerkzaamheden>

Prinsjesdag 2018 | De hoogtepunten voor HR- en salarisprofessionals

-Leestijd:: 6 Minuten
Prins

Op 18 september 2018 zijn tijdens Prinsjesdag de Miljoenennota en het Belastingplan 2019 gepresenteerd. We hebben de belangrijkste punten voor je op een rijtje gezet.

  Heb je vragen over de onderwerpen of wil je meer weten? Neem gerust contact op met onze specialisten via 076 – 523 1000 of stuur je bericht naar info.nl@sdworx.com.

  Let op: de aangekondigde maatregelen zijn nog niet definitief en moeten nog in het parlement worden behandeld. De maatregelen kunnen daarom nog veranderen.

   ByHuub Paffen-Manager Service

   Gerelateerde artikelen

   Total talent management preparing for constant change
   Blog

   Voor iedere verandering de juiste ondersteuning

   De wereld is constant in beweging en de maatschappij en economie veranderen. De behoeften van de markt en de klant worden anders en jouw organisatie moet daarin meebewegen. Er wordt verwacht dat een organisatie snel inspeelt op arbeidsrechtelijke wijzigingen en op vernieuwingen binnen de branche. Dat vraagt veel van het management. Er moet telkens worden gekeken naar waar een efficiëntieslag te behalen is. Gelukkig kan Cobra goed omgaan met veranderingen binnen een organisatie.

   2021-04-21
   werken achter de computer
   Blog

   Guidelines voor HR-professionals in 2021

   Ook het HR-landschap kreeg het voorbije jaar met een hedendaagse versie van de oerknal te maken. We gingen om het met een modewoord te zeggen allemaal over naar ‘het nieuwe normaal’. 2021 belooft hopelijk beterschap. Dankzij het vaccin krijgen we straks - fingers crossed - ons sociale leven terug en kunnen we onze collega’s en klanten ook weer wat vaker in levende lijve zien. Maar de naweeën van de coronavirus zullen ook in het komende jaar nog de evoluties op HR-vlak bepalen. De belangrijkste inzichten en tendensen voor het nieuwe jaar zetten we alvast op een rijtje.

   2021-01-08
   ebook
   Ebook

   Overweeg je de salarisadministratie uit te besteden?

   Kies de service die het beste bij jouw wensen past