1. Home>
 2. Nieuws>
 3. Het uitbesteden van HR- en salariswerkzaamheden>

Voor iedere verandering de juiste ondersteuning

-Leestijd:: 3 Minuten
Total talent management preparing for constant change

De wereld is constant in beweging en de maatschappij en economie veranderen. De behoeften van de markt en de klant worden anders en jouw organisatie moet daarin meebewegen. Er wordt verwacht dat een organisatie snel inspeelt op arbeidsrechtelijke wijzigingen en op vernieuwingen binnen de branche. Dat vraagt veel van het management. Er moet telkens worden gekeken naar waar een efficiëntieslag te behalen is. Gelukkig kan Cobra goed omgaan met veranderingen binnen een organisatie.

Veranderingen in en rond de organisatie hebben bijna vanzelfsprekend invloed op de interne structuur en bijbehorend beleid. Een manager laat daarnaast zijn post nog wel eens aan een ander over of er wijzigt iets in de afdelingenstructuur. Als jouw organisatie het beleid heeft uitgestippeld, kan er worden gekeken naar hoe je Cobra voor je kan laten werken!

De ontwikkelingen van Cobra staan niet stil. Elke twee weken komen onze ontwikkelingsteams met updates en bijbehorende release notes. Er worden vaak handige tools uitgerold. De inrichting daarvan lijkt in eerste instantie complex, maar onze consultants staan voor je klaar om samen te kijken hoe de deze tools jouw HR-beleid kunnen ondersteunen.

Een module waarvoor onze consultants vaak worden ingeschakeld is de declaratiemodule voor reiskosten. De declaratiemodule wordt door medewerkers gebruikt om declaraties in te dienen. Een declaratie komt na goedkeuring van de manager of HR-medewerker in het systeem te staan en wordt uitbetaald met de eerstvolgende verloning. Deze declaratiemodule wordt nu ook gebruikt om reisdagen door te geven zodat reiskosten altijd correct worden uitbetaald.

Bij SD Worx denken we met je mee. Als ondernemer wil je meer tijd over houden voor je core business en je bezighouden met de dingen waar je goed in bent. Dan kan het fijn zijn sommige zaken uit te besteden. Daarbij kun je denken aan salarisadministratie of het opstellen van een strak HR-beleid. Met ons team van HRM en Payroll professionals bieden wij advies en ondersteuning. Dat kan structureel zijn door bijvoorbeeld de aanwezigheid van een consultant een aantal uur per week of per maand. Maar ook bij incidentele vraagstukken kunnen wij helpen.

Met elkaar vinden we de perfecte aanvulling op jullie gekozen beleid.

Net als Cobra is de dienstverlening van SD Worx precies af te stemmen op jouw noden en wensen. Onze consultants kijken waar er voor jouw organisatie een efficiëntieslag te behalen is en focussen op wat nodig is om de dagelijkse processen te verbeteren. De wens van de klant is daarin altijd leidend.

  Gerelateerde artikelen

  werken achter de computer
  Blog

  Guidelines voor HR-professionals in 2021

  Ook het HR-landschap kreeg het voorbije jaar met een hedendaagse versie van de oerknal te maken. We gingen om het met een modewoord te zeggen allemaal over naar ‘het nieuwe normaal’. 2021 belooft hopelijk beterschap. Dankzij het vaccin krijgen we straks - fingers crossed - ons sociale leven terug en kunnen we onze collega’s en klanten ook weer wat vaker in levende lijve zien. Maar de naweeën van de coronavirus zullen ook in het komende jaar nog de evoluties op HR-vlak bepalen. De belangrijkste inzichten en tendensen voor het nieuwe jaar zetten we alvast op een rijtje.

  2021-01-08
  Prins
  Blog

  Prinsjesdag 2018 | De hoogtepunten voor HR- en salarisprofessionals

  Op 18 september 2018 zijn tijdens Prinsjesdag de Miljoenennota en het Belastingplan 2019 gepresenteerd. We hebben de belangrijkste punten voor je op een rijtje gezet.

  By Huub Paffen2018-09-18
  ebook
  Ebook

  Overweeg je de salarisadministratie uit te besteden?

  Kies de service die het beste bij jouw wensen past