1. Home>
 2. Nieuws>
 3. HR-analytics >

Wat is de impact van HR-analytics in Nederlandse bedrijven?

ebook

Download gratis de studieresultaten

Download de resultaten van onze studie onze studie nu gratis en ontdek de impact van HR-data binnen Nederlandse organisaties.

Download het e-book
ebook
Impact van HR-analytics in Nederlandse bedrijven

De steeds dominantere positie van HR-data binnen bedrijven:

 • 78% van de Nederlandse zakelijke beslissers maakt gebruik van de inzichten die de HR-afdeling verschaft.

 • 65% van de bedrijven in Nederland gebruikt de HR-data ook voor interne en externe benchmarking.

 • HR-professionals van 200 bedrijven werden ondervraagd.

  Download het e-book
  Computer
  Blogartikel

  Toon werknemers wat ze werkelijk verdienen

  Een interessant en competitief loonpakket uitkeren, maar het vervolgens niet highlighten, is een beetje als een regenboog in het donker. Omdat niet eens de helft van de werknemers af en toe zijn of haar loonstrookje bekijkt, hebben velen waarschijnlijk niet goed op hun netvlies wat ze nu eigenlijk precies allemaal ontvangen. De applicatie Inspire van Pointlogic is een uitstekende tool om hen helder en overzichtelijk duidelijk te maken wat ze naast het loon op hun rekening nog allemaal krijgen, een extra drijfveer voor motivatie en engagement.

  2021-03-01
  ebook
  Whitepaper

  HR-inzichten voor 2021

  HR-trends voor 2021 en een terugblik op de meest gegooglede HR-thema's van 2020.

  Lockdownbeu of coronamoe? Ook in de eerste maanden van 2021 zullen we nog niet meteen naar ons vertrouwde leven terug kunnen. Terwijl die verwachtingen wél al in onze hoofden leven.

  2021-01-19
  werken achter de computer
  Blogartikel

  Guidelines voor HR-professionals in 2021

  Ook het HR-landschap kreeg het voorbije jaar met een hedendaagse versie van de oerknal te maken. We gingen om het met een modewoord te zeggen allemaal over naar ‘het nieuwe normaal’. 2021 belooft hopelijk beterschap. Dankzij het vaccin krijgen we straks - fingers crossed - ons sociale leven terug en kunnen we onze collega’s en klanten ook weer wat vaker in levende lijve zien. Maar de naweeën van de coronavirus zullen ook in het komende jaar nog de evoluties op HR-vlak bepalen. De belangrijkste inzichten en tendensen voor het nieuwe jaar zetten we alvast op een rijtje.

  2021-01-08