1. Home>
 2. Nieuws>
 3. Internationaal verlonen & internationale dienstverbanden >
mensen die handdrukken

Integratie SD Worx en Workday voor soepele internationale payroll

mensen die handdrukken

  Haal nu in zes Europese landen het maximale uit je payroll- en hr-gegevens

  Als partner van Workday Global Payroll helpt SD Worx multinationals om hun wereldwijde personeelsbestand doeltreffend te beheren en hun salarisadministratie efficiënt te verwerken. In november 2019 bereikten we een nieuwe mijlpaal: de integratie tussen SD Worx-payroll en Workday is nu ook in Zwitserland een feit. De oplossingen van zowel SD Worx als Workday bevatten essentiële gegevens die HR-afdelingen nodig hebben om een naadloze payrollervaring in verschillende landen te garanderen. SD Worx zorgt ervoor dat het gemakkelijk en eenvoudig is om salaris- en HR-gegevens tussen Workday en de eigen payrolloplossingen te delen en te synchroniseren. 

   Uitgebreide dekking

   Johan Meyer, productmanager bij SD Worx: "Wij willen samen met Workday de payrollintegratie vereenvoudigen en tegelijkertijd de gebruikservaring verbeteren. Wij hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om een vlotte uitwisseling van salaris- en HR-gegevens tussen Workday en onze tools mogelijk te maken. We kunnen met trots melden dat bedrijven voortaan in maar liefst zes landen van deze integratie kunnen profiteren: Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk."

    GPA

     Op weg naar een allesomvattend HR-dashboard

     Naargelang hun organisatorische behoeften kunnen bedrijven een keuze maken uit onderstaande koppelingen:

     • Employee demographics: eenvoudige export van alle persoonsgegevens die nodig zijn voor een nauwkeurige en tijdige salarisverwerking.
     • Earnings and deductions: een overzicht van de loonpakketten van een specifieke werknemer in een paar muisklikken.
     • External payroll results (EXPR): de payrollresultaten uploaden om de gegevens onmiddellijk in Workday te bekijken en hierover te rapporteren.

     Wil je graag weten hoe de beste digitale HR-omgeving voor jouw organisatie eruitziet? Neem contact op met onze specialisten.