1. Home>
  2. Nieuws>
  3. Welzijn & gezondheid >
Man achter computer met papieren

Van aantrekkelijk werkgeverschap tot een volledig Duurzaam Inzetbaarheidscultuur

Vitale werknemers, dat wilt elke werkgever. Bij SD Worx geloven we in de kracht van kleine persoonlijke veranderingen in gewoontes waar je elke dag opnieuw plezier van hebt. Daarom werken we samen met HollandFit.

10 jaar geleden heeft HollandFit een vitaliteitsomgeving doorontwikkeld voor organisaties die werken aan vitaliteit en duurzaam inzetbaarheid. Deze omgeving helpt medewerkers de eerste stappen naar bewustwording en actie te zetten. Op ieder moment van de dag kan een medewerker met de verschillende vitaliteitsonderwerpen aan de slag. De omgeving van HollandFit biedt tools om de gezondheid en vitaliteit op en buiten de werkvloer te stimuleren.

De vitaliteitsomgeving van HollandFit

  • Altijd beschikbaar:  Vanaf ieder device op ieder moment
  • Leefstijl programma’s: Gebaseerd op het model gedragsverandering van Prochaska
  • Bewezen effectief: Activeert en verhoogt vitaliteit
  • E-coaching & zelftesten: Toegang tot meer dan 15 gratis e-coaches en zelftesten
  • Continue activatie:  Maandelijkse acties, updates en activeringsmotor
  • Persoonlijk budget: Mogelijkheid tot persoonlijk saldo. Te besteden bij meer dan 1500 aanbieders

Over HollandFit 

HollandFit, de naam zegt het al. Met veel enthousiasme zetten zij zich dagelijks in voor de vitaliteit en Duurzaam Inzetbaarheid van werkend Nederland. Sinds 2005 zijn ze voor veel bedrijven een partner in het stimuleren van een gezonde leefstijl van het personeel. Deze jarenlange ervaring en expertise heeft ervoor gezorgd dat ze medewerkers, team en organisaties kunnen activeren.

Welke online omgeving past bij jouw organisatie?

Uit onderzoek blijkt dat er behoefte is aan een online aanpak om de vitaliteit van werknemers te vergroten. Dit heeft HollandFit vertaald naar drie variaties op de online omgeving MOOV, passend voor iedere type organisatie binnen het MKB, (MID) corporate en non-profit.

HollandFit biedt de vitaliteitsomgeving in drie varianten aan: BASIS, PLUS & COMPLEET.  Voor iedere organisatie is er een aanpak passend bij de ambities en doelstellingen.

 

Moov Basis Moov Plus Moov Compleet
Deze omgeving draagt bij aan een sterk vitaliteitsfundament. Met deze optie kies je voor je medewerkers. Zij hebben de mogelijkheid om aan hun eigen vitaliteit en welzijn te werken, zonder dat je hier als werkgever veel energie en tijd aan kwijt bent. De perfecte basis voor goed werkgeverschap dus. Met deze versie zit je altijd goed. De omgeving draagt niet alleen bij aan een sterk fundament, het is ook een verlengde van de brand identity van de organisatie. Naast een perfecte basis en goed werkgeverschap is jouw identiteit en employer branding geborgd. Medewerkers voelen zich thuis in de look & feel van jouw organisatie. De identiteit van jouw organisatie is met deze versie in het DNA van de organisatie verweven. De online omgeving fungeert als het duurzaam inzetbaarheid portaal van jouw organisatie. Ondersteuning voor het intranet is inclusief. Je ontvangt specifieke content en een integratie met de eigen providerboog. Deze versie is het middelpunt van het vitaliteit- en duurzaam inzetbaarheid beleid.
€2,26 per medewerker per maand voor klanten van SD Worx € 3,76 per medewerker per maand voor klanten van SD Worx Vanaf € 6,12 per medewerker per maand voor klanten van SD Worx

 

Wil je ook samen aan de slag met vitaliteit?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij HollandFit! Ze vertellen je graag meer over de services en welke omgeving het beste bij jouw organisatie past. Via het formulier hieronder kun je contact opnemen met een vitaliteitsconsultant van HollandFit.