1. Home>
  2. Onze oplossingen>
  3. HR & Organisatie>
  4. juridisch en fiscaal advies>

Ga je personeel aannemen?

Onze arbeidsjuristen helpen je op weg

Waarschijnlijk sta je op het punt om personeel aan te nemen en hier een arbeidscontract voor op te stellen. Gefeliciteerd met deze mooie stap. Bij SD Worx hebben we arbeidsjuristen en fiscalisten in dienst die je graag begeleiden en vragen rondom de wet- en regelgeving voor je beantwoorden. Als je niet goed weet waar je moet beginnen, download dan gratis onze opstartbrochure. Deze zit boordevol tips & tricks over waar je nog meer rekening mee dient te houden naast het opstellen van een arbeidscontract. Denk bijvoorbeeld aan mobiliteitsoplossingen, thuiswerkreglement en of je bepaalde kosten belastingvrij aan je werknemer wil vergoeden. Indien je vooral vragen hebt over het opstellen van een arbeidscontract. Download dan onze checklist. Hierin geven we je alle punten mee die je in de arbeidscontract dient op te nemen. Heb je al een arbeidsovereenkomst opgesteld? Vraag dan via onderstaande button een APK (Arbeidsovereenkomst Periodieke Keuring) aan. Voor een fixed fee checken we je hele arbeidscontract op de Nederlandse wet- en regelgeving. Zo kom jij nooit voor verrassingen te staan.

Check mijn arbeidsovereenkomst
Woman with glasses smiling into the camera while holding a book

Checklist arbeidsovereenkomst

Je staat op het punt om een arbeidsovereenkomst te gaan opstellen. Wat moet er allemaal in opgenomen worden? Download de handige checklist. Heb jij bijvoorbeeld al gedacht aan:

- Welke CAO er van toepassing is en de daarbij behorende arbeidsvoorwaarden

- Van wat voor soort contract er sprake is er of je er de juiste clausules in hebt opgenomen? Wordt het loon voor vakantiedagen direct uitbetaald of juist opgebouwd?

- Wat is de opzegtermijn. Wist je bijvoorbeeld dat voor de werkgever minimaal een dubbele opzegtermijn geldt?

- Is er sprake van een pensioen?

- Heb je een motivering bij je concurrentie- en/of relatiebeding toegepast?