1. Home>
  2. Onze oplossingen>
  3. Prestatie & ontwikkeling>
  4. Geef jouw medewerkers de regie over hun eigen ontwikkeling>

Webinar: ontdek hoe het Whole Self Model jouw werknemers gemotiveerd houdt

SAP Talent Marketplace

Ken jij de verborgen talenten van je werknemers? En weet jij van al je mensen welke ambities ze hebben? Waarschijnlijk niet helemaal. Als je erin slaagt om deze kennis toe te voegen aan je organisatie, kan je uitdagingen op maat bieden en het optimale rendement uit je werknemers halen. Hoe dat kan? SAP legt het uit in het webinar Talent Market Place: Taking employee development to the next level.

Het is tegenwoordig een hele klus om je personeelsbestand op orde te krijgen én te houden. Banen liggen voor het oprapen en wie niet helemaal goed op zijn plek zit, of het gevoel heeft dat hij niet voldoende uitdaging en groeimogelijkheden heeft, bladert snel de openstaande vacatures door op zoek naar een andere organisatie.

Dus moet je zorgen dat werknemers geen reden hebben om te kijken of het gras elders groener is. SAP Talent Marketplace kan hierbij helpen. Daar wordt gekeken naar de ‘Whole Self’ van je medewerkers: een combinatie van motivatie, ambities, talenten, werkstijlen en gewoontes.

Bekijk het webinar
man met tas

Bekijk het webinar over SAP Talent Marketplace

In het webinar Talent Market Place: Taking employee development to the next level gaat Lex Heldens, Senior Solution Advisor bij SAP SuccessFactors, in op het Whole Self Model. En legt hij uit hoe SAP Talent Marketplace werkt en welke voordelen dit platform biedt voor je medewerkers én je organisatie. Vul hieronder je gegevens in en ontvang de opname van het webinar in je mailbox. Kijk dus op elk gewenst moment het webinar terug!