1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. Salaris & beloning >

Flexibel en transparant verloningsbeleid

domain payroll reward hero

Het is voor veel werkgevers een uitdaging om hun medewerkers voldoende te informeren over en te betrekken bij het verloningsbeleid. Medewerkers zijn niet goed op de hoogte van de totale waarde van hun arbeidsvoorwaarden en voelen zich minder gewaardeerd. Het gevolg: medewerkers worden minder gemotiveerd, melden zich vaker ziek of verlaten zelfs de organisatie. Een helder en flexibel beloningsbeleid is essentieel, zowel bij het behouden van medewerkers als het aantrekken van talent.

Download het e-book
domain payroll reward hero
CBS

Candidate Benefit Statement (CBS)

De huidige krapte op de arbeidsmarkt benadrukt de noodzaak om je als werkgever te onderscheiden van andere organisaties. Het aantrekken en overtuigen van talent is niet meer vanzelfsprekend. Het belang om snel en professioneel te handelen speelt daarin een grote rol. Als werkgever moet je een extra stap zetten. Potentiële medewerkers ontvangen tegenwoordig meer dan één aanbod. Daarom wil je een visueel aantrekkelijk aanbod doen waarin duidelijk wordt gecommuniceerd hoe waardevol de kandidaat zal zijn en hoe deze bij je organisatie past. Op deze manier overtuig je potentiële medewerkers en kiezen ze voor je organisatie. 

  Lees meer
  EBS_NL_960x555

  Employee Benefit Statement (EBS)

  Effectieve Reward Communicatie is een essentieel onderdeel van je beloningsstrategie. Uit onderzoek blijkt dat medewerkers hun beloningspakket schatten op slechts 60-70% van de werkelijke waarde. Pas wanneer medewerkers weten waar ze recht op hebben en waarom, kunnen arbeidsvoorwaarden pas echt gewaardeerd worden. Zijn jouw medewerkers op de hoogte van alle regelingen waar ze recht op hebben? 

   Lees meer

   Flex Benefits

   Steeds meer werkgevers bieden hun medewerkers de mogelijkheid om hun eigen arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Dit wordt ook wel flexibele arbeidsvoorwaarden of een cafetariamodel genoemd. Hierbij krijgt de medewerker de vrijheid om het arbeidsvoorwaardenpakket naar eigen invulling te vormen. Naast dat flexibele arbeidsvoorwaarden een positieve invloed hebben op medewerkerstevredenheid, bieden ze ook een aantrekkelijk fiscaal voordeel. In het selectieproces zijn zowel communicatie als gebruiksgemak essentieel voor de medewerker en de werkgever.

    Lees meer

    Visualiseer salaris- en arbeidsvoorwaardenpakketten

    Medewerkers helder en realtime inzicht geven in hun verloningspakket en arbeidsvoorwaarden gebeurt vaak nog te weinig. Medewerkers die zelf zien hoe hun arbeidsvoorwaardenpakket is opgebouwd, wat de bijbehorende mogelijkheden zijn en hoe je het beste pakket voor jezelf inricht, zijn meer betrokken en tevreden. Onze softwaretool biedt jouw medewerkers deze inzichten en geeft je de sturingsinformatie die je nodig hebt om je personeelsbeleid zo optimaal mogelijk in te richten.

     Alles over Flex Benefits

     Download het e-book

     In 4 stappen naar voordeel voor jou, je werknemers en je kandidaten.