1. Home>
 2. Nieuws>
 3. Welzijn & gezondheid>

De 7 grootste frustraties op de werkvloer

-Leestijd:: 4 Minuten
De 7 grootste frustraties op de werkvloer

Je komt op kantoor en ontdekt dat het rapport van je collega nog steeds niet af is. Terwijl de deadline toch echt vorige week was. Je bereidt je voor op de eerste meeting van de dag. Eenmaal binnen blijk je vrijwel de enige te zijn die zijn papieren op orde heeft. Weer een half uur verspild.

Herkenbaar? Samenwerken is niet altijd rozengeur en maneschijn, blijkt uit het onderzoek van onze dochteronderneming Protime naar kwaliteit op de werkvloer. Lees hier het volledige artikel: De 7 grootste frustaties zijn op de werkvloer

  Lucas Polman
  ByLucas Polman-Directeur

  Gerelateerde artikelen

  Gezonde lunchmaaltijden wel of niet gericht vrijgesteld
  Blog

  Gezonde lunchmaaltijden wel of niet gericht vrijgesteld?

  “Nee, natuurlijk niet!”, denk je dan wellicht meteen. Een werkgever met ruim 200 werknemers dacht daar anders over. Samen met een diëtist heeft hij gezonde lunchmaaltijden samengesteld en deze kosteloos aan zijn werknemers aangeboden. De lunchmaaltijden bevatten een vastgestelde minimum hoeveelheid groenten en werden bereid zonder toevoegingen zoals zout, suiker en E-nummers.

  2021-07-28
  Terug van vakantie_ Begin eerst met het verwijderen van rommel uit je mailbox
  Blog

  Terug van vakantie? Begin eerst met het verwijderen van rommel uit je mailbox.

  Je komt net terug van een welverdiende vakantie, gaat aan je bureau zitten en wordt begroet door een overvolle mailbox. Weg ontspannen gevoel... Hoe pak je die overvloed aan mailtjes aan en hoe beperk je de stress op je eerste werkdag na een vakantie?

  2020-08-25
  Bike
  Blog

  Je werknemers meer laten bewegen? Ontdek de (fiscale) mogelijkheden van de fiets

  Sinds 1 januari 2020 is er een nieuwe fiscale regeling voor de ter beschikking gestelde fiets. Tot 1 januari 2020 was het al mogelijk om via een fietsplan een fiets ter beschikking te stellen, maar de regeling werd als erg complex ervaren. Om het privévoordeel te bepalen waren de werkelijke kosten en de verhouding kilometers privé/zakelijk van belang. 

  By Jasper van den Bergen2020-03-03