1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. Alles in huis om je personeelszaken goed te organiseren>

Maak kennis met de arbeidsjuristen van SD Worx

vrouw achter tablet

Heb je arbeidsjuridisch of fiscaal advies nodig? Dan hoef je geen dure advocaat of andere externe partij in te huren. Binnen SD Worx hebben we ons eigen team van arbeidsjuristen en fiscalisten in huis. Zij helpen je graag met al je personeelsvraagstukken. En weten bovendien de vertaalslag te maken van abstracte wet- en regelgeving naar heldere uitleg en praktische toepassing.

✓ Geen factuur voordat je onze offerte hebt goedgekeurd 
✓ Pragmatische en concrete oplossingen waar je direct mee aan de slag kunt
✓ Op werkdagen binnen 24 uur een reactie
✓ Stel je vraag via WhatsApp for Business: 06-21970465

Stuur ons een appje
vrouw achter tablet

Juridisch en Fiscaal advies

Alle expertises onder één dak

Met SD Worx kies je voor een fullservice HR- en salarisspecialist. Met onze people solutions staan we je bij met de juiste service, tools, inzichten en expertise. Uniek ook is dat we ons eigen team van arbeidsjuristen en fiscalisten in huis hebben. Zij helpen je graag met al je personeelsvraagstukken. En weten bovendien de vertaalslag te maken naar een passend payroll- en HR-beleid. De verschillende disciplines binnen SD Worx werken nauw samen om jou te ontzorgen.

De arbeidsjuristen van SD Worx staan voor je klaar

Het is niet nodig om een dure advocaat of andere externe partij in te huren op het moment dat je arbeidsjuridische vragen hebt, of een advies in wil winnen. De voordelen van de inhouse expertise van SD Worx: 

 • Een advies van 10 pagina’s, waarin je zelf alsnog op zoek moet naar het antwoord op jouw vraag? Zonde van jouw kostbare tijd. Wij geven je concreet antwoord op jouw vraag, of bieden je een oplossing voor jouw probleem.
 • Een theoretische oplossing, strikt volgens de letter van de wet? Daar heb je natuurlijk niets aan. Onze ervaren mensen helpen je met pragmatische oplossingen.
 • 7 dagen wachten tot je een reactie krijgt? Niet bij ons. Zit je met een urgent probleem, dan helpen we je direct. Ook niet urgente vraagstukken beantwoorden we doorgaans binnen 48 uur.
 • Blanco cheques tegen torenhoge uurtarieven, of onnodig maandelijks verzekeringspremies betalen? Dat kan anders, wij houden van transparantie. Daarom werken we steeds vaker op basis van fixed fees. Is dat niet mogelijk, dan ontvang je vooraf altijd een indicatie van onze tijdsbesteding. Onze uurtarieven zijn lager dan die van de gemiddelde advocaat; de kwaliteit die we leveren is gelijkwaardig of hoger.

Een kleine vraag of juist behoefte aan meer intensieve begeleiding?

Wij passen onze dienstverlening aan op jouw behoefte. Beschik je zelf al over de nodige basiskennis? Dan fungeren we graag als sparringpartner. Heb je minder basiskennis, of eenvoudigweg niet de tijd om bepaalde zaken zelf op te pakken, dan faciliteren we je desgewenst volledig.

  nl_nl Ralph Koks

  Ralph Koks

  Legal consultant & teammanager

   Maak kennis met Ralph
   nl_nl_Jilly

   Jilly el Moridi

   Legal consultant

    Maak kennis met Jilly
    nl_nl Fleur

    Fleur van Gisbergen

    Legal consultant

     Maak kennis met Fleur

     Anne Kuik

     Anne Kuik

     Legal consulant

      Maak kennis met Anne
      nl_nl_Jasper

      Jasper van den Bergen

      Tax consultant

       Maak kennis met Jasper
       nl_nl_Suzer tax & Legal

       Suzer Kuiper

       Tax consultant

        Maak kennis met Suzer

        Love stories van onze klanten

        Mijn vaste contactpersoon is goed bereikbaar, klantgericht, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en denkt mee in praktische oplossingen voor onze sector (retail).
        Joris Onderstal,
        HR-manager bij Gamemania
        Voor een MKB-bedrijf als het onze is het prettig terug te kunnen vallen op de juridische kennis en kunde van SD Worx. De lijnen zijn kort en het contact is altijd deskundig en erg plezierig.
        Sandra Veerman,
        HR & Communicatie bij Safic-Alcan Necarbo

        Hoe kunnen wij je helpen?

        Heb je een specifieke arbeidsjuridische vraag? Stel hem via onderstaand formulier. Wij gaan dan met je probleem aan de slag en komen er bij je op terug met een voorstel. Pas wanneer jij akkoord geeft op de offerte, wordt er een factuur verzonden. Alle eerdere oriënterende gesprekken zijn kosteloos en vrijblijvend.

         Ralph Koks

         Ralph Koks

         Legal consultant & teammanager

         Mijn naam is Ralph Koks, met veel trots en plezier ben ik manager van “de arbeidsjuristen” van SD Worx Nederland. Een team met mooie en slimme mensen, die allemaal dezelfde ideeën delen over hoe je een werkgever écht kun helpen. Naast mijn managementtaken, werk ik nog actief mee binnen het team als jurist arbeidsrecht en privacyrecht. Ik hou me inmiddels 10 jaar bezig met arbeidsrecht en sinds 3 jaar ook met privacyrecht.

         Na zo’n 5 jaar in de advocatuur, heb ik in februari 2016 de overstap gemaakt naar SD Worx. Mijn masteropleiding Sociaal Recht volgde ik aan Tilburg University. In 2017 voltooide ik de opleiding tot Data Protection Officer (DPO) en in 2019 de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA).

         Indien je mij of één van de collega’s inschakelt, vind ik het belangrijk dat je een antwoord krijgt op je vraag, of dat we een oplossing vinden voor je probleem. Verwacht van mij geen theoretische uiteenzettingen, waarin je zelf op zoek moet naar het antwoord of de oplossing. Ook vind ik het belangrijk om in het oog te houden dat een strikt juridische benadering niet altijd de beste is. Een dossier dat me altijd bijblijft, is er een waarin ik van een juridisch kansloos ontslagdossier met een stukje gevoel, en een menselijke benadering, toch een succes wist te maken. Verder werk ik graag proactief. Stuur je mij een arbeidsovereenkomst voor een ontslagdossier, dan kan het zomaar zijn dat ik – ongevraagd – iets op te merken heb op de inhoud van je arbeidsovereenkomsten ? Handig voor de toekomst, voorkomen is immers beter dan genezen!

         In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op een circuit te vinden. Om een autorace te bezoeken, of als onderdeel van de wedstrijdleiding van de Nederlandse Rallycross Vereniging. Verder heb ik een voorliefde voor (sport)fotografie en hou ik erg van reizen.

         Connect met mij op LinkedIn
         Ralph Koks