1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. Alles in huis om je personeelszaken goed te organiseren>

Maak kennis met de arbeidsjuristen van SD Worx

vrouw achter tablet

Het is niet nodig om een dure advocaat of andere externe partij in te huren op het moment dat je arbeidsjuridisch of fiscaal advies nodig hebt. Uniek is dat we ons eigen team van arbeidsjuristen en fiscalisten in huis hebben. Zij helpen je graag met al je personeelsvraagstukken. En weten bovendien de vertaalslag te maken van abstracte wet- en regelgeving naar heldere uitleg en praktische toepassing.

✓ Geen factuur voordat je onze offerte hebt goedgekeurd 
✓ Pragmatische en concrete oplossingen waar je direct mee aan de slag kan 
✓ Op werkdagen binnen 24 uur een reactie
✓ Stel je vraag via WhatsApp for Business: 06-21970465

Stuur ons een appje
vrouw achter tablet

Juridisch en Fiscaal advies

Alle expertises onder één dak

Met SD Worx kies je voor een fullservice HR- en salarisspecialist. Met onze people solutions staan we je bij met de juiste service, tools, inzichten en expertise. Uniek ook is dat we ons eigen team van arbeidsjuristen en fiscalisten in huis hebben. Zij helpen je graag met al je personeelsvraagstukken. En weten bovendien de vertaalslag te maken naar een passend payroll- en HR-beleid. De verschillende disciplines binnen SD Worx werken nauw samen om jou te ontzorgen.

De arbeidsjuristen van SD Worx staan voor je klaar

Het is niet nodig om een dure advocaat of andere externe partij in te huren op het moment dat je arbeidsjuridische vragen hebt, of een advies in wil winnen. De voordelen van de inhouse expertise van SD Worx: 

 • Een advies van 10 pagina’s, waarin je zelf alsnog op zoek moet naar het antwoord op jouw vraag? Zonde van jouw kostbare tijd. Wij geven je concreet antwoord op jouw vraag, of bieden je een oplossing voor jouw probleem.
 • Een theoretische oplossing, strikt volgens de letter van de wet? Daar heb je natuurlijk niets aan. Onze ervaren mensen helpen je met pragmatische oplossingen.
 • 7 dagen wachten tot je een reactie krijgt? Niet bij ons. Zit je met een urgent probleem, dan helpen we je direct. Ook niet urgente vraagstukken beantwoorden we doorgaans binnen 48 uur.
 • Blanco cheques tegen torenhoge uurtarieven, of onnodig maandelijks verzekeringspremies betalen? Dat kan anders, wij houden van transparantie. Daarom werken we steeds vaker op basis van fixed fees. Is dat niet mogelijk, dan ontvang je vooraf altijd een indicatie van onze tijdsbesteding. Onze uurtarieven zijn lager dan die van de gemiddelde advocaat; de kwaliteit die we leveren is gelijkwaardig of hoger.

Een kleine vraag of juist behoefte aan meer intensieve begeleiding?

Wij passen onze dienstverlening aan op jouw behoefte. Beschik je zelf al over de nodige basiskennis? Dan fungeren we graag als sparringpartner. Heb je minder basiskennis, of eenvoudigweg niet de tijd om bepaalde zaken zelf op te pakken, dan faciliteren we je desgewenst volledig.

  nl_nl Ralph Koks

  Ralph Koks

  Legal consultant & teammanager

   Maak kennis met Ralph
   nl_nl Marie-Jose Witkop

   Marie-José Witkop

   Legal consultant

    Maak kennis met Marie-José
    nl_nl_Jilly

    Jilly el Moridi

    Legal consultant

     Maak kennis met Jilly
     nl_nl Fleur

     Fleur van Gisbergen

     Legal consultant

      Maak kennis met Fleur

      Anne Kuik

      Anne Kuik

      Legal consulant

       Maak kennis met Anne
       nl_nl_Jasper

       Jasper van den Bergen

       Tax consultant

        Maak kennis met Jasper
        nl_nl_Suzer tax & Legal

        Suzer Kuiper

        Tax consultant

         Maak kennis met Suzer

         Love stories van onze klanten

         Mijn vaste contactpersoon is goed bereikbaar, klantgericht, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en denkt mee in praktische oplossingen voor onze sector (retail).
         Joris Onderstal,
         HR-manager bij Gamemania
         Voor een MKB-bedrijf als het onze is het prettig terug te kunnen vallen op de juridische kennis en kunde van SD Worx. De lijnen zijn kort en het contact is altijd deskundig en erg plezierig.
         Sandra Veerman,
         HR & Communicatie bij Safic-Alcan Necarbo

         Hoe kunnen wij je helpen?

         Heb je een specifieke arbeidsjuridische vraag? Stel hem via onderstaand formulier. Wij gaan dan met je probleem aan de slag en komen er bij je op terug met een voorstel. Pas wanneer jij akkoord geeft op de offerte, wordt er een factuur verzonden. Alle eerdere oriënterende gesprekken zijn kosteloos en vrijblijvend.