1. Home>
 2. Nieuws>
 3. Aantrekkelijk werkgeverschap – employer branding >
Could HR tech be the answer to improving your worklife balance

Optimaliseer je HR-proces integraal door de uitbreiding van onze samenwerking met HROffice

Could HR tech be the answer to improving your worklife balance

De recruitmentoplossing van HROffice is geïntegreerd in Cobra HRM en Salaris. Hiermee  heb je grip op het recruitmentproces en voldoe je aan de strenge AVG-wetgeving. Gebruikers van Cobra HRM en Salaris kunnen de basisversie van deze recruitmentoplossing gratis gebruiken.

SD Worx breidt de samenwerking met HROffice verder uit met slimme recruitment campagnes, werken-bij websites, onboarding technologie en het personeelsplanningssysteem van HROffice. Door integratie met Cobra HRM en Salaris zijn organisaties nog beter in staat om het gehele HR-proces integraal te optimaliseren.

  Slimme recruitment campagnes

  Krijg je een vacature niet vervuld? Dan is HROffice Campaigns dé oplossing! Via de tooling in je ATS vind je de meest relevante kanalen om vacatures uit te zetten. Zo trek je het beste talent aan zonder verspilling van budget. Per vacature heb je de mogelijkheid om zelf je campagne samen te stellen. 

   De voordelen op een rijtje:

   • Zet makkelijk, snel en direct je vacatures uit vanuit HROffice Recruitment
   • Krijg inzicht  in de performance van 350 nieuwe en bekende mediakanalen
   • Post je vacature vanuit één centraal dashboard
   • Houd de controle zelf in handen door je promotie te baseren op data uit de markt
   • Selecteer de gewenste kanalen en zet jouw vacatures uit
   • Verwijder vacatures automatisch na looptijd
   • Ontvang, bij afname van minimaal 3 kanalen, een kortingspercentage
   • Indien gewenst kan het volledige traject ook uitbesteed worden aan HROffice

    Werken-bij websites

    Een reguliere bedrijfswebsite richt zicht op het aantrekken van klanten en laat zien wat je als bedrijf te bieden hebt. Wil je nieuwe medewerkers aantrekken? Dan is een werken-bij website de plek om te laten zien wat je als werkgever te bieden hebt. Communiceer via een werken-bij website op een laagdrempelige manier over extra’s die jouw organisatie biedt. Via een werken-bij website krijgen kandidaten op voorhand al feeling met het bedrijf. Zo voorkom je als organisatie dat er kandidaten solliciteren die niet matchen met bijvoorbeeld de bedrijfcultuur. Hiernaast is een werken-bij website specifiek ingericht om de effectiviteit van een wervingscampagne te kunnen meten.

     Onboarding technologie

     Een verbluffende eerste indruk, daar zorg je voor met Onboardingtechnologie van Appical, Appical is net als HROffice onderdeel van AdverOnline. HROffice werkt samen met Appical om voor organisaties de beste onboardingsapplicatie te kunnen realiseren. Het voordeel van Onboarding is dat de applicatie gemakkelijk te koppelen is met het ATS-systeem van HROffice Recruitment. Maak je hier geen gebruik van? Ook dan is het mogelijk om de Onboarding technologie te koppelen met jouw eigen ATS systeem. Zo zorg je ervoor dat de gebruikersdata veilig bewaard worden!

     • Ga verder dan inwerken; creëer een digitale beleving
     • Combineer games, video en Augmented Reality
     • Monitor de vorderingen van je medewerker en stuur eventueel bij
     • Gebruik onze onboarding blueprints voor een succesformule
     • Krijg nieuwe medewerkers tot wel 75% sneller productief
     • Versterk je employer brand.

      Personeelsplanningssysteem

      Workforce Management is de alles-in-een oplossing voor een effectieve personeelsplanning. De personeelsplanningsoftware van HROffice is zowel voor de klant, de leverancier en de planner, als de werknemers op een makkelijke manier te gebruiken en begrijpen. De gebruiksvriendelijke en flexibele planning applicatie is allesomvattend. De tool is wet- en regelgevingproof, zorgt voor een overzichtelijke verlof- en verzuimregistratie en geeft inzicht in de beschikbaarheid en vaardigheden van het personeel. Flexkrachten in dienst? Geen probleem! HROffice Workforce Management plant in één systeem zowel vaste als flexkrachten in waarbij de flexleverancier(s) hun eigen inlog krijgen om flexkrachten op te voeren in de applicatie.

      Plan een demo of neem contact op met HROffice.

       Ellen Knol

       Ellen Knol

       Teammanager marketing