1. Home>
  2. Nieuws>

Medewerkerbetrokkenheid

Betrokken en tevreden medewerkers maken het verschil. Ze zijn niet alleen de beste ambassadeurs die je kunt hebben, maar hun tevredenheid is ook cruciaal voor het succes van je bedrijf. En daarom is het belangrijk om goed te luisteren naar de behoeften van je mensen en om te streven naar enthousiasme op de werkvloer. Hoe je dat doet en waarmee SD Worx jou kan helpen, lees je hier.   

overleg aan tafel
Contenttypes
Jak digitalizacja pomaga budować pewność siebie pracowników
Blogartikel

Vijf manieren hoe generatieve AI de employee journey kan beinvloeden

Momenteel investeren 6 op de 10 Europese bedrijven in de digitalisering van HR. Steeds meer van hen kijken naar manieren waarop generatieve AI de digitale werknemerservaring kan verbeteren en tegelijkertijd de werkdruk van HR-professionals kan verminderen. Hoe kan generatieve AI daaraan bijdragen? 

13-9-2023
lachende mensen
Blogartikel

Medewerkersbetrokkenheid vergroten door middel van HR digitalisering

Vertrouwen, in zowel zichzelf als hun werkgever, is essentieel voor werknemers om succesvol te zijn op de werkvloer. Digitale HR speelt een cruciale rol bij het vergroten van het vertrouwen van medewerkers. 

12-9-2023
digitale werknemerservaring
Blogartikel

Optimaliseren van de digitale werknemerservaring: Do’s en Don’ts

Hoe kan je de digitale werknemerservaring verbeteren en welke valkuilen je moet vermijden om je HR-strategie te versterken en je personeel te ondersteunen? 

11-9-2023
man met tas
Blogartikel

Ontdek het talent en de ambitie van jouw medewerkers en laat ze groeien binnen jouw organisatie

Medewerkers willen meer dan alleen werk. Ze willen groeien, zich ontwikkelen, zich gehoord voelen en iets kunnen bijdragen met hun talent en ambitie. Daarin is een belangrijke rol weggelegd voor HR-managers en CHRO’s. Want wees eens eerlijk: hoe goed ken jij de ambities en talenten van jouw medewerkers? In dit blog lees je hoe je daar meer inzicht in krijgt.

5-7-2023
Favoriete werkgever - Luister naar je personeel
Blogartikel

Luister naar je medewerkers: til je employer branding naar nieuwe hoogten

Word de werkgever waar iedereen graag wil werken. Wil je je employer branding versterken? Luister naar je medewerkers, want zij weten de weg!

8-6-2023
SD Worx - medewerkers ontspannen
Blogartikel

Boost je employer branding: eerst de basis HR-elementen op orde

Til je employer brand naar nieuwe hoogten. Creëer een werkplek waar mensen dolgraag willen zijn en trek de beste getalenteerde professionals aan!

8-6-2023
no-alt
Blogartikel

Wel of geen studiekosten terugbetalen?

Als werkgever vind je het belangrijk dat je werknemers zich blijven ontwikkelen, zodat hun vaardigheden en kennis aansluiten op hun werk. Dan rijst vaak al snel de vraag, wie betaalt deze studiekosten? Je leest het in dit artikel.

16-2-2023
Communiceren_over_verloning
Blogartikel

Communiceren over verloning: 5 tips

Verloning staat met stip op één als reden om bij een werkgever te blijven. Maar praten over loon is nog altijd taboe. Met deze 5 tips doorbreek je dat.

10-3-2022
Vrouw op kantoor
Blogartikel

Simpele tips om je Employer Branding te versterken

In een krappe arbeidsmarkt, is een sterk Employer Brand onmisbaar. Met sterke Employer Branding versterk je immers je positie als werkgever. Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw organisatie onderscheidend is van de concurrentie? 

22-2-2022
emoji
Blogartikel

Deel jij je ervaringen met SD Worx?

Elk jaar in september vragen we al onze klanten weer om hun ervaringen in de samenwerking met SD Worx te delen. Dat doen we via een een korte set vragen, maar ook in persoonlijke gesprekken met onze medewerkers. We horen dan ook graag jouw ervaringen, en nemen je terugkoppeling mee in onze aanpak. Altijd tevreden zijn, dat lukt niemand, maar we streven er dagelijks naar om je een goed gevoel te geven over onze samenwerking. Lees hieronder hoe we dat afgelopen jaar deden.

24-8-2021
So verwandeln Sie den Arbeitsplatz in ein Arbeitnehmer-Erlebniszentrum
Blogartikel

Hoe maak je van je werkplek een ontmoetingshub voor de werknemersbeleving?

COVID-19 heeft een grote impact op de werknemers, met massaal thuiswerk als een van de meest opmerkelijke gevolgen. Veel bedrijven doen er alles aan om een leefbaar thuiswerkbeleid op te zetten, digitale hulpmiddelen te implementeren en een vernieuwde organisatiecultuur te creëren. Wat vaak over het hoofd wordt gezien, is de fysieke werkplek. Hoewel traditionele kantoren op hun retour zijn, kunnen ze opnieuw aan belang winnen als ontmoetingshub voor de werknemersbeleving.

23-11-2020
Major news about Global People Services
Blogartikel

Hoezo, Blue Monday? Werktevredenheid hoogste peil van de afgelopen jaren

Maandag 20 januari is het weer Blue Monday, zogezegd de meest deprimerende dag van het jaar. Al hoef je je als werkgever geen zorgen te maken dat de januariblues van sommigen een jaar blijft hangen. Uit de jaarlijkse werknemersenquête van SD Worx blijkt namelijk dat de werktevredenheid bij de Nederlandse werknemers in 2019 voor het derde jaar op rij stijgt. 

20-1-2020