1. Home>
  2. Nieuws>

Het uitbesteden van HR- en salariswerkzaamheden

Bij personeelszaken en salarisadministratie komt veel kijken. Onze serviceteams zijn er om organisaties bij deze werkzaamheden te ondersteunen, en om deze taken en zorgen (al dan niet deels) uit handen te nemen.

vrouw met lijst
Contenttypes
De uitdagingen van mkb
Blogartikel

Van eenmanszaak tot internationaal bedrijf: de groeiuitdagingen van midden- en kleinbedrijven

Voor veel mkb's is het een uitdaging om door het complexe zakelijke landschap te navigeren terwijl hun bedrijf groeit. Bij SD Worx begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee mkb's te maken hebben en bieden we oplossingen om deze aan te pakken. 

4-7-2024
Mobiliteitsmeter SD Worx | Cobra
Blogartikel

Nieuw in SD Worx | Cobra: De Mobiliteitsmeter voor de rapportage van werkgebonden personenmobiliteit

Vanaf 1 juli 2024 zijn bedrijven met 100 of meer werknemers verplicht om te rapporteren over het zakelijke verkeer en het woon-werkverkeer van hun werknemers. In dit artikel vertellen we je meer over de oplossing in onze HR- en salarissoftware voor de gegevensverzameling voor je CO2-rapportage.

14-6-2024
Internationale payroll
Blogartikel

Vereenvoudig internationale payroll met de oplossingen van SD Worx

Het beheren van de loonadministratie voor internationale bedrijven kan een hele klus zijn, vooral wanneer je verstrikt raakt in het doolhof van Europese wetgeving of de berg aan gegevensverzameling en integratie moet trotseren. Maar wat als we je vertelden dat er een manier is om al deze hindernissen in één keer te overwinnen? Met de internationale payroll oplossingen van SD Worx heb je een naadloos platform dat jouw HCM-systemen integreert met de krachtige loonoplossingen van SD Worx.

13-5-2024
Mensen samen achter laptop
Blogartikel

3 redenen waarom internationale ondernemingen payrolloutsourcing zouden moeten overwegen

Wat zijn de voordelen van payroll outsourcing naarmate je onderneming internationaal uitbreidt? In dit artikel behandelen we de drie belangrijkste voordelen: verlichting van administratieve lasten voor het personeel, gegarandeerde continuïteit van HR-activiteiten en de mogelijkheid voor het personeel om zich te richten op waardevolle taken.

3-8-2023
Vrouw achter laptop
Blogartikel

Salarisadministratie uitbesteden: 4 tips welke taken uit handen te geven

In tegenstelling tot wat sommige denken is salarisadministratie niet een take-it-or-leave-it concept. Jij beslist zelf welke taken je liever aan een ander overlaat en welke taken je liever in-house houdt. Dat gezegd, elk project begint bij het vaststellen van de scope. Om je te helpen bij die oefening hebben we wat tips opgesteld.

2-5-2022
Total talent management preparing for constant change
Blogartikel

Voor iedere verandering de juiste ondersteuning

De wereld is constant in beweging en de maatschappij en economie veranderen. De behoeften van de markt en de klant worden anders en jouw organisatie moet daarin meebewegen. Er wordt verwacht dat een organisatie snel inspeelt op arbeidsrechtelijke wijzigingen en op vernieuwingen binnen de branche. Dat vraagt veel van het management. Er moet telkens worden gekeken naar waar een efficiëntieslag te behalen is. Gelukkig kan Cobra goed omgaan met veranderingen binnen een organisatie.

21-4-2021
werken achter de computer
Blogartikel

Guidelines voor HR-professionals in 2021

Ook het HR-landschap kreeg het voorbije jaar met een hedendaagse versie van de oerknal te maken. We gingen om het met een modewoord te zeggen allemaal over naar ‘het nieuwe normaal’. 2021 belooft hopelijk beterschap. Dankzij het vaccin krijgen we straks - fingers crossed - ons sociale leven terug en kunnen we onze collega’s en klanten ook weer wat vaker in levende lijve zien. Maar de naweeën van de coronavirus zullen ook in het komende jaar nog de evoluties op HR-vlak bepalen. De belangrijkste inzichten en tendensen voor het nieuwe jaar zetten we alvast op een rijtje.

8-1-2021
Prins
Blogartikel

Prinsjesdag 2018 | De hoogtepunten voor HR- en salarisprofessionals

Op 18 september 2018 zijn tijdens Prinsjesdag de Miljoenennota en het Belastingplan 2019 gepresenteerd. We hebben de belangrijkste punten voor je op een rijtje gezet.

By Huub Paffen18-9-2018
ebook
E-book

Overweeg je de salarisadministratie uit te besteden?

Kies de service die het beste bij jouw wensen past

  • Previous
  • 1
  • Next