1. Home>
  2. Nieuws>

Workforce Management

Het optimaal inzetten van personeel, zowel in tijd als in roosters, is voor veel organisaties een uitdaging. Met de juiste tools creëer je een efficiëntie personeelsplanning, houd je inzicht in wie wanneer en waar aanwezig is en kun je sturen op de juiste informatie. We delen hier graag onze laatste informatie en tips met je rondom workforce management.

zeer vrolijke man achter laptop met pen
Contenttypes
vrouw lacht bureau witte blouse
Blogartikel

Tijd- en urenregistratie om je meest complexe loonprocesssen te versimpelen

Veel HR-teams hebben het ‘goed regelen van tijd- en urenregistratie' ver bovenaan de priolijst voor 2023 hebben staan. Uit onze Payroll Proficiency Index 2023 blijkt dat maar liefst 45% van de Europese bedrijven ‘tijd- en urenregistratie’ als een van hun top 5 meest complexe payroll-subprocessen beschouwt. Hoe slaag je erin een vlekkeloze tijd- en urenregistratie bij te houden in zo'n dynamische bedrijfsomgeving? Door HR-technologie te omarmen. Ons advies: let op deze 5 belangrijke kenmerken.

13-4-2023
vrouw drinkt koffie op bank met laptop
Blogartikel

Tijdregistratie steeds populairder onder werkgevers én werknemers

Flexibel werken is in veel bedrijven niet meer weg te denken. Sterker nog, het is voor sollicitanten vaak een breekpunt als blijkt dat flexibele uren onbespreekbaar zijn. Die trend naar meer flexibiliteit biedt ook duidelijke voordelen voor werkgevers: Niet alleen een betere work-lifebalans dus, maar ook een hogere productiviteit. Maar: dan moet je als organisatie wel bewuster omgaan met tijd.

12-4-2023
no-alt
Blogartikel

Tijdregistratie anders bekeken: 3 voordelen voor jou en je medewerkers

Voor een helder overzicht van de productiviteit, beschikbaarheid, werkdruk en rendabiliteit van je team is goed timemanagement onmisbaar. Lees in dit artikel hoe je hierop in kan spelen.

21-3-2023
Zandloper op bureau
Blogartikel

Tijdregistratie als tool voor een gezonde werk-privé balans

De strakke werkschema’s van vroeger hebben plaatsgemaakt voor meer flexibiliteit. Maar om de balans tussen werk en privé te behouden, is het van vitaal belang dat werknemers hun werktijd bijhouden. Tijdregistratie maakt dat mogelijk. Lees meer in dit artikel. 

13-5-2022
Workforce Management, nu en in de toekomst
Blogartikel

Workforce Management, nu en in de toekomst

De wereld van werk is altijd in beweging en ook op het gebied van Workforce Management volgen veranderingen zich in rap tempo op. Zeker in een jaar als 2020 heeft Workforce Management een extra dimensie gekregen want organisaties moesten meer dan ooit meebewegen met een markt waarin onzekerheid de bovenhand voerde.

20-1-2021
wfm ebook
E-book

Het e-book over Workforce management

Een volatiele bedrijfsomgeving vereist een wendbare aanpak van personeelsbeheer. Nieuw talent aanwerven ('‘kopen'), flexwerkers in dienst nemen ('lenen') en huidig personeel bijscholen ('bouwen') zijn allemaal opties. Waar geven werkgevers de voorkeur aan en waarom? Deze en andere vragen worden beantwoord in een boeiend e-book.

  • Previous
  • 1
  • Next