1. Home>
 2. Nieuws>
 3. Covid-19>
De impact van covid-19 op verzuimmanagement

Gratis webinar: Corona vanuit fiscaal perspectief

De impact van covid-19 op verzuimmanagement

Eerder organiseerden we al een online webinar over de coronamaatregelen en gevolgen voor werkgevers (heb jij deze gemist? Bekijk deze dan hier gratis terug). Vandaag zoemen we vanuit een fiscaal perspectief in op de gevolgen van Corona.

In dit webinar behandelt onze fiscalist Jasper van den Bergen de volgende onderwerpen:  

 • Uitstel voor het betalen van belastingen
 • Aanpassing voorlopige aanslag
 • Reiskosten en onkosten
 • Internationale tewerkstellingen

Normaliter organiseren we enkel webinars voor onze klanten. Omdat Nederland zich in een crisissituatie bevindt en we merken dat we veel vragen over deze onderwerpen ontvangen,  hebben we besloten de informatie met iedereen te delen. Of je nu wel of geen klant van SD Worx bent, je kan het webinar gratis terugkijken.  

  Ook werken we constant onze Corona FAQ bij, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste wijzigingen. Hier vind je alle antwoorden op de meest gestelde werkgeversvragen, van doorbetaling van loon tot de beschikbaar gestelde ondernemersmaatregelen. Heb je een specifieke vraag die er niet tussen staat? Stel deze dan aan één van onze arbeidsjuristen. Eventuele advieskosten worden op voorhand bekend gemaakt.

   Jasper van den Bergen

   Jasper van den Bergen

   Tax Consultant

   Jasper van den Bergen is in ons Tax & Legalteam werkzaam als Tax Consultant. Hij studeerde Fiscaal Recht aan Tilburg University en is daarna werkzaam geweest bij diverse regionale accountants- en belastingadvieskantoren als belastingadviseur. Jasper heeft een focus op internationaal belastingrecht en deelt regelmatig zijn kennis in blog- en nieuwsbriefartikelen van SD Worx.