1. Home>
 2. Nieuws>
 3. Covid-19>

Gratis webinar: Corona vanuit fiscaal perspectief

-Leestijd:: 2 Minuten
De impact van covid-19 op verzuimmanagement

Eerder organiseerden we al een online webinar over de coronamaatregelen en gevolgen voor werkgevers (heb jij deze gemist? Bekijk deze dan hier gratis terug). Vandaag zoemen we vanuit een fiscaal perspectief in op de gevolgen van Corona.

In dit webinar behandelt onze fiscalist Jasper van den Bergen de volgende onderwerpen:  

 • Uitstel voor het betalen van belastingen
 • Aanpassing voorlopige aanslag
 • Reiskosten en onkosten
 • Internationale tewerkstellingen

Normaliter organiseren we enkel webinars voor onze klanten. Omdat Nederland zich in een crisissituatie bevindt en we merken dat we veel vragen over deze onderwerpen ontvangen,  hebben we besloten de informatie met iedereen te delen. Of je nu wel of geen klant van SD Worx bent, je kan het webinar gratis terugkijken.  

  Ook werken we constant onze Corona FAQ bij, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste wijzigingen. Hier vind je alle antwoorden op de meest gestelde werkgeversvragen, van doorbetaling van loon tot de beschikbaar gestelde ondernemersmaatregelen. Heb je een specifieke vraag die er niet tussen staat? Stel deze dan aan één van onze arbeidsjuristen. Eventuele advieskosten worden op voorhand bekend gemaakt.

   Jasper van den Bergen
   ByJasper van den Bergen-Tax Consultant

   Jasper van den Bergen is in ons Tax & Legalteam werkzaam als Tax Consultant. Hij studeerde Fiscaal Recht aan Tilburg University en is daarna werkzaam geweest bij diverse regionale accountants- en belastingadvieskantoren als belastingadviseur. Jasper heeft een focus op internationaal belastingrecht en deelt regelmatig zijn kennis in blog- en nieuwsbriefartikelen van SD Worx.

   Gerelateerde artikelen

   financieel dagblad
   Blog

   Financieel Dagblad: werken doe je thuis, samenwerken op kantoor

   Veel hr-afdelingen zijn het afgelopen jaar flink getest op hun vermogen tot flexibiliteit. Wel thuiswerken, niet thuiswerken, deels thuiswerken: het wisselt elkaar in rap tempo af. Gelukkig zijn er ook veel lessen geleerd in de afgelopen periode. Welke zijn dat en hoe werken we na corona nu optimaal samen op een hybride manier?

   2021-07-29
   Recht
   Blog

   De juridische aspecten van thuiswerken

   Vanwege het coronavirus zijn veel werknemers vanuit huis gaan werken. Verwacht wordt dat dit ook na de coronacrisis zo zal blijven. Wel heerst bij veel werkgevers nog onduidelijkheid over de juridische aspecten van het thuiswerken. Hoe ga je bijvoorbeeld om met arbogerelateerde voorschriften? Graag belichten we in dit artikel twee belangrijke juridische aspecten van het thuiswerken, te weten de Arbowetgeving en de thuiswerkovereenkomst.

   By Jilly El Moridi2020-07-02
   Covid 19
   Blog

   Gratis webinar over de coronamaatregelen en de gevolgen voor werkgevers

   De impact van het coronavirus wordt steeds groter. Werknemers werken uit voorzorg thuis en plannen worden uitgesteld of aangepast. Voor veel werkgevers is het vaak lastig inschatten wat de maatregelen niet alleen op korte, maar ook op langere termijn betekenen. Dit zorgt voor veel onrust en dat begrijpen we. 

   2020-04-02